Evangélikus Szállás és Táborhely, 3 szoba 30 férőhely

Kizárólag üdülési és szabadidős tevékenység céljaira. Mezőgazdasági, építőipari egyéb tevékenységek munkálataival kapcsolatos szállás céljaira nem foglalható. Kővágóörs a Káli-medence egyik legszebb faluja. Elsősorban osztálykirándulások, cserkészcsapatok, csoportos táborok, nagyobb családi rendezvények, alkotó táborok, bringások és kirándulók részére ajánljuk.

Közel a természethez, nyugodt festői környezet. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén helyezkedik el. A terület a település központjában található, környezetéből kimagasló, panorámás nyitott domb, ahol két műemlék templom (XIII. századi evangélikus, XVIII. századi katolikus) áll, körbefonva fákkal, kisebb fenyvessel.

A Balaton 4 km-re fekszik. Nagyon gyorsan megközelíthetők a Balaton és a környék látványosságai is, mint pl. a hegyek (Badacsony, Csobánc, Gulács stb.) vagy a tanösvénye (Theodora-tanösvény, Geológiai-botanikai tanösvény stb. ) A faluban lovaglási lehetőség, a közeli (4km) Révfülöp parti településen pedig fürdési lehetőség áll rendelkezésre.

Amit kínálunk:1 db apartman és 1 db nagyobb terem áll rendelkezésre. Az egységek külön is bérelhetők. A környezetben sátorhelyek (kb 40 fő részére) is létesíthetőek, ami plusz lehetőséget biztosíthat nagyobb csoportok részére is. Az apartmanhoz tartozik két szoba, egy konyhai melegítő, és fürdőszoba.

A létesítményhez férfi-női részlegben 4 zuhanyzó, 4 WC áll rendelkezésre. Plusz szolgáltatásképpen lehetőséget biztosítunk WIFI használatra illetve tábortűz rakására, és bicikli tárolásra is. Foglalás összegén felüli egyéb tételek: Télen felmerülhet fűtési költség egyeztetés alapján. Ágynemű használata 2020-tól 1000Ft személyenként, amennyiben nincs saját hálózsák, vagy ágynemű.

Az ágynemű igényt kérjük előre jelezni. Idegenforgalmi adó felnőtt személyenként napi 300Ft Kérjük foglalás előtt érdeklődjenek a konkrét lehetőségekről.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
3 szoba, 30 férőhely
NTAK azonosító: EG20007548


előzőkövetkező