Gold Lux Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szeretettel várunk mindenkit, aki közvetlen a Balaton partján és Zamárdi élettel teli parti sétánya és szabad strandja mellett található 56 m2-es prémium apartmanunkban szeretné kipihenni a zajos hétköznapjait. A város szívében - ugyanakkor családias zárt udvarú környezetben - igazán kikapcsolódhat mindenki.

Az apartman minimum 5 éjszakára foglalható. Apartmanunk egy jól felszerelt amerikai konyhás nappalival és egy tágas hálószobával biztosít kényelmes életteret a pihenés időszakában. Ingyenes WIFI és klíma, a hálóban 102 cm-es, a nappaliban egy 120 cm-es TV kellemes pihenését szolgálja minden kedves vendégünknek.

A káddal felszerelt fürdőszoba mellett egy kis gardrób helyiség és egy vendég WC is helyet kapott. A 12 m2-es teraszon akár grill ételeket is készíthetünk a hűs nyári estéken, de akár pár perces sétával éttermek sokaságának kínálatából válogathatunk. Zárt, ingyenes parkolási lehetőség és az udvari portaszolgálat biztosítja, hogy a vendégeink nyugodtan élvezhessék a Balatoni pihenést.

A zárt udvaron felnőtt és gyermek medence, valamint játékok gondoskodnak arról, hogy a kisgyermekes családok is élvezhessék az ittlétet. Gyermekek részére utazóágyat, etetőszéket és fellépőt tudunk biztosítani írásos előrejelzés esetén. A nappaliban az ággyá alakítható sarok kanapé fekvő felülete franciaágy méretű, 160200 cm-es.

Konyhagépeink: kerámia főzőlap, szagelszívó, hűtő (fagyasztóval), sütő, mikró, mosogatógép, kávéfőző (Cremesso), vízforraló, kenyérpirító. További eszközök/gépek: mosógép, hajszárító, gázgrill, vasaló+vasalódeszka, széf.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 16. - augusztus 30.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21003145


előzőkövetkező