Blue Beach Apartman, 1 apartman 2 férőhely

A Blue Beach Apartman Zamárdiban, a Balaton Soundnak, Strand Fesztiválnak is otthont adó strandtól ~100 méterre, tavasztól őszig várja pihenni vágyó Vendégeit. A balatoni társasházban található beach hangulatú, nagy teraszos, kertre néző apartman 2 fő részére nyújt kényelmes pihenést.

A szállás minden igényt kielégítő, felszerelt konyhával és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A nyári melegben a megfelelő hőmérsékletet légkondicionáló berendezés, hűvösebb tavaszi és őszi napokon elektromos radiátor biztosítja. A kertben 1 autó számára díjmentes parkolást biztosítunk.

Tudjuk, hogy egy fantasztikus nap egy jó kávéval/teával kezdődik, ezért különös figyelmet fordítottunk arra, hogy minden nálunk töltött reggelen, a teraszon ülve minden kedves Vendégünk elkortyolhassa kedvenc reggeli italát, melyet előre bekészített kávéból és teákból választhat ki.

Zamárdi számos színes programot, kikapcsolódási lehetőséget kínál az ide látogatók számára, de mi is készültünk olyan lehetőségekkel, melyek színesíthetik azokat a napszakokat, amikor Vendégeink inkább a szállás kényelmét választják. Apartmanunkban megtalálható társas és kártyajáték, tollaslabda, aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden kedves Vendégünk számára.

Szeretettel várjuk a Blue Beach Apartmanban.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA22038595


előzőkövetkező