Geszler Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Balatonmáriafürdő kedvelt úticél lehet a pihenni, és kikapcsolódni vágyóknak, hiszen a túristákat számos mindenféle igényt kielégítő vendéglátóegység várja sok szeretettel. A Balatonra a fizetős strand, a szabad strand, valamint számos kis utcából nyíló lejáróról be lehet menni.

A Geszler apartmanháztól mindössze 80 m-re van a legközelebbi kis lejáró, mely ideális horgászásra (leginkább ősszel), de a fürdőzni vágyók is kiélhetik magukat. A gyönyörűen felújított apartmanban 2 háló, egy nappali, fürdőszoba wc-vel, továbbá egy szép konyhafülke található teljesen felszerelve.

A terasz nagyon hangulatos az esti beszélgetésekhez, a tágas nagy udvar 2 hintával, mászókával és homokozóval pedig a gyerekek számára biztosít remek kikapcsolódást. Az udvar hátsó részében egy hangulatos kis kiülő található, ahol ez elkészült grill - és bogrács finomságokat kényelmesen elfogyaszthatják a kedves vendégek.

A szálláshely szívesen fogad kisállatokat is, hiszen a szép nagy füves udvaron vígan elvannak, míg a gazdájuk pancsol egyet a Balatonon. A finom fagylaltjairól híres Florida fagyizó is mindössze 10 perc sétára található, továbbá a csatornapart a hajókikötővel is gyalog alig 10 percre van, ahol több étterem is várja kedves vendégeit.

Az utca végén kb fél óra sétárapedig a Retro Disco nyújt múltidéző emlékeket a 25 éven felüli felnőtteknek. Az apartman kényelmesen 4 főnek felel meg, de a nappaliban kihúzható kanapén plusz két ember még elalhat igény esetén. Ideális kisgyermekes családok, fiatal felnőttek, vagy idősebb korosztály számára is.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA20017150


előzőkövetkező