Elizabet Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Szobák, szolgáltatások Utazzon Balatonmáriafürdő településre egy kellemes nyaralásra és legyen az Elizabet Apartman Balatonmáriafürdő vendége. Az apartman ízlésesen berendezett apartmannal várja a Balatonmáriafürdő településen szállást kereső vendégeket. Amennyiben autóval érkezik, lesz lehetősége ingyen a szálláshely parkolójában hagyni.

Bármikor élvezheti a szabad levegőt az apartmanban, mert saját erkélye vagy terasza van. A szálláshelyen költségmentesen tud internetezni vezeték nélküli internet-hozzáférésen (WiFi) keresztül. Az apartmannak van saját fürdőszobája. Ha kíváncsi az elérhető szolgáltatások pontos listájára és az egyes szobák teljeskörű felszereltségére, a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján megtalálja.

Elhelyezkedés A Balatonmáriafürdő hajóállomás - Balatoni Hajózás Zrt. a szálláshelytől 700 méterre, az Andrássy Mária Közösségi Ház 4.6 km-re, a Fizetős strand 1 km-re, a Balatoni strand 900 méterre található. Étkezés A megjelenített árak ellátás nélkül értendők. 600 méterre fekszik a legközelebbi étterem, 300 méterre a legközelebbi élelmiszerbolt.

A helyszínen lehetőség van bográcsozni, grillezni, szalonnát sütni és tárcsán sütni-főzni. Fizetés A szállásadó átutalásos, készpénzes, K&H SZÉP kártyás, MKB SZÉP kártyás, OTP SZÉP kártyás és MBH SZÉP kártyás fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlítésére.

A foglalás véglegesítéséhez az Elizabet Apartman Balatonmáriafürdő a sikeres visszaigazolást követően 30% előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A munkatársak magyarul és németül tudnak kommunikálni.

Szallas. hu értékelés 5 vendégünk értékelt eddig a Szallas. hu-n, ami alapján 9, 9-es pontszámot kapott és Kiváló minősítést ért el az apartman.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG22031170


előzőkövetkező