Galamb Vendégház, 4 szoba 13 férőhely

Megnyitottuk a Balaton egyik új szálláshelyét, a Galamb Vendégházat, amely a Turisztikai hivatal értékelése alapján négy csillagos minősítéssel rendelkezik. Újonnan épült vendégházunk Vonyarcvashegy egyik csendes utcájában található, melyben három különálló apartmannal várjuk vendégeinket: egy földszinti apartman, ami négy fő fogadására alkalmas, illetve két emeleti, amelyből az egyik három, a másik hat főnek nyújt kényelmes pihenést.

Minden apartmanunk klimatizált és WIFI-vel rendelkezik. Parkolás saját parkolóban a ház előtt, az udvaron bográcsolási, grillezési lehetőség. A Lido strand - mely 2022-ben a legjobbaknak járó ötcsillagos Kék Hullám Zászlót a legmagasabb pontszámmal érdemelte ki - kb. tíz perc sétára található.

A környéken számos kirándulási, szórakozási lehetőség érhető el. A szálláshely téliesített, egész évben foglalható. Vendégházunkban háziállat fogadására nincs lehetőség. OTP SZÉP kártyát elfogadunk. Vonyarcvashegy kedvelt üdülőfalu a Balaton északi partján, a Keszthelyi-hegység déli lankáin.

A rendkívül népszerű vonyarcvashegyi Lido Strand szörfiskolával, vízisípályával és víziszínpaddal nyújt egyedi élményt a balatoni strandok közül. Számos rendezvénye és szolgáltatása igazi élményt nyújt a család minden tagjának. Jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
4 szoba, 13 férőhely
NTAK azonosító: MA22038371


előzőkövetkező