Galagonya Apartmanok, 2 apartman 9 férőhely

Zamárdi a Balaton egyik nagy múltú üdülővárosa. Egész évben várja a vendégeket. A 3 km hosszú Margó Ede sétány nem csak a strandolóknak, hanem a sétálni, biciklizni, a Tihanyt és a Keleti-Medencét nézni szeretőknek is naponta változó élményt ad. Eme csodás helyen, a nagy szabadstrandhoz közel várjuk a pihenni vágyókat, egy békés lakóövezetben lévő két különböző méretű apartmanunkban.

A kisebbik egy család számára ideális méretű, a dupla szobás és dupla komfortos apartmanunkban akár két család is kényelmesen elfér. Mindkét apartmanhoz saját terasz és kertrész tartozik. A szálláson fűtött, idei évtől már március harmadik hetétől, minimum 25 fokos - nyakzuhannyal ellátott, fedett medence mely igény esetén elhúzható tetővel rendelkezik, gondozott kert szolgálja a vendégek kényelmét.

Bejelentkezett vendégeinken kívül más nem tartózkodhat a szálláson, a medence is csak a bejelentkezett vendégek használhatják. A szálláshelyen a dohányzás az ingatlan egész területén - külső tereken sem megengedett. Házi buli, lány és legény búcsúztatás, hangos zenehallgatás, valamint egyéb hangoskodás nem megengedett.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
2 apartman, 9 férőhely
NTAK azonosító: EG20010875


előzőkövetkező