Gaby Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Csopak a Balaton gyöngyszeme. Ha van pár napod és kedved akár egyedül vagy társsal nézd meg és meglátod benne a szépet. Közel van Füred, Tihany, Veszprém Koloska völgy a vadasparkkal egy jó túra ez mind a tiéd, ha eljössz. Még sorolhatnám a mezítlábas ösvényt, a fitnesz parkot a nagyon szép strandot a retró kertmozit.

Az apartman egész évben fogad vendéget fűtés megoldott. Lehet lánybúcsú vagy egy szülinap egy jó pihenés társasággal. Van hely számodra. Csopak kártyát adok minden kedves vendégemnek mivel kedvezményes belépőt vehet a standra. Az apartmanhoz kerékpárt biztosítok amit a vendégeim használhatnak.

Jó túrát. Megközelítése kiváló vasútállomás buszmegálló 600 m. Strand 800 m csendes utcán sétálva. Az apartman egy 2 szintes épület 1 emeletén található 25 nm plusz erkély 3 nm. A nappali és a háló egy légtérben található. Zárt kerékpár tároló a belső udvaron. Bolt nem messze ahol a reggelidet vagy az újságodat megveheted . Érkezés a foglalási nap 14-16 óráig távozás az utolsó nap de 9 órakor.

Háziállat nem hozható. A szálláshelyen a dohányzás nem megengedett.

Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG19023935


előzőkövetkező