Mona Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Szeretettel várjuk egész évben a csopaki Mona apartmanba. Az apartman Csopakon egy 2 szintes épület 1 emeletén található, amely 25 nm-es, plusz az erkély 3 nm-es. Maximum 3 fő számára ideális. A konyha és a háló egy légtérben található. A szobában egy kényelmes franciaágy (jó minőségű matraccal) és egy kihúzható fotelágy áll vendégeink rendelkezésére ágyneművel, ágyneműhuzatokkal és törölközőkkel.

Mindezek mellé 115 TV csatornát, internetet/wifi-t, ingyenes klímahasználatot, valamint szúnyoghálós nyílászárót biztosítunk. Az előszobában beépített tükrös szekrény található. Jól felszerelt konyhában tchibo kapszulás kávéfőző, vízforraló, páraelszívó, főző- és tálaló edények sora, 2 db indukciós főzőlap, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, vasaló és hajszárító áll a rendelkezésére.

A parkolás ingyenes az épület előtti és melletti utcában. Megközelítése kiváló. Vasútállomás, buszmegálló 600 m. Pár perc séta a 800 m-re található balatonpart és a strand. A közelben játszótér, szabadtéri kondipark, mezítlábas ösvény, madárles található. Az apartmanba háziállat nem hozható. Érkezés, távozás: A szálláshelyen a szobák elfoglalására a legkorábbi lehetőség 14:00 óra, a távozásra pedig a legkésőbbi időpont 10:00 óra.

OTP, K&H, MKB/MBH SZÉP kártyát is elfogadunk.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23061050


előzőkövetkező