Füred Gyöngye Vendégház, 9 szoba 20 férőhely

Csendes, nyugodt környzet mindössze 300 méterre a standtól. A Tagore sétánytól 450 méterre található szálláshely tökéletes választás pároknak, és gyermekes családoknak egyaránt. Ha autóval érkezik, azt ingyenesen a szálláshelyen hagyhatja, ahol 4 gépjármű részére zárt parkoló áll rendelkezésére, az utcán a vendégház előtt pedig további 2 autó tud kényelmesen parkolni.

A szobák - egy kivételével - saját erkéllyel rendelkeznek, ahol bármikor élvezheti a szabad levegőt a kényelmes rattan bútorokon. A tökéletes tisztaságú szobák klímával, hűtőszekrénnyel, led televízióval és gardrób szekrénnyel vannak felszerelve.

A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget, és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely lenti adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni. Étkezés A megjelenített szobaárak minden napra magukban foglalják a helyszínen fogyasztható friss és bőséges reggelit, melyet a tágas reggelizőteremben, vagy a kerti teraszon tudnak elfogyasztani 8.00 és 10.00 között.

Fizetés A szállásadó a foglalás árának kiegyenlítését készpénzzel, bankkártyával, SZÉP kártyával és átutalással fogadja el. A foglalás visszaigazolása után a Füred Gyöngye Vendégház 3 munkanapon belül egy éjszaka előrefizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás Kérjük érkezés előtt legalább 30 perccel hívják munkatársunkat, hogy időben felkészüljünk a Önök zökkenőmentes fogadására.

A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00. A munkatársak magyarul, angolul és németül tudnak Önnel kommunikálni.

Balatonfüred, az északi part fővárosa híres a településen feltörő szénsavas forrásáról, vitorlás-kikötőjéről valamint a szabadidős programlehetőségek végtelen tárházáról. Élvezze a Balaton selymes vizét, próbálja ki a gyerekbarát strandokat, vegyen részt egy hajós kiránduláson, gyönyörködjön az esti naplementében. Kellemes sétát ígér az árnyas Tagore-sétány, ahol az első fát a névadó indiai költő ültette hálából, gyógyulásáért.

Azóta hírességek sora követte a hagyományt, például Göncz Árpád és Farkas Bertalan. Ezenkívül ellátogathat Jókai Mór vagy Blaha Lujza villájához, de megtekintheti a Horváth-házat is, ahol Kossuth Lajos is megszállt. Ha kirándulásra vágyik, a Lóczy-barlanghoz vagy a Jókai-kilátóhoz csodaszép túraútvonalak vezetnek, nem beszélve a festői Tihanyról… Balatonfüred számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Ingyenes légkondícionálás
9 szoba, 20 férőhely
NTAK azonosító: EG20004901


előzőkövetkező