FreshGarden Apartman, 1 apartman 6 férőhely

A 4+2 fős apartmant úgy alakítottuk, hogy mi is szívesen használjuk: ízléses színek és bútorok, teljesen felszerelt konyha, minőségi textíliák és bekészítés, ehhez párosul a házban található beltéri fűtött medence, gőzkabin, infra szauna. Kint vár minket a horgásztó, kerékpárút és persze a csodálatos Balaton: sóstói szabad- és fizetős strandok, Aranypart - mindezek 12-13 perc sétára vagy 5-10 perc bicikliútra találhatók.

Parkolás a mélygarázsban, kerékpároknak és horgászfelszereléseknek zárt tároló. Apartmanunk kiváló választás a főszezonon kívül is, hiszen a belső wellness szolgáltatások egész évben rendelkezésre állnak, a közeli Sóstó pedig tökéletes helyszín a horgászat szerelmeseinek.

A FreshGarden Family Resort autóval az M7-es autópálya 98-as lehajtójától mindössze 3 percre, vonattal pedig Szabadisóstó vasútállomástól 13 perc sétára található. Habár busszal/vonattal/kerékpárral/autóval percek alatt elérhető Siófok központja, az apartmanház legfőbb erénye a nyugalom és a pihenés, így bulikat és hangos rendezvényeket kizártuk a házirendünk alapján.

Minimálisan 3 éjszakára foglalható, 4-5-6 főre. Kérésre babáknak utazóágyat és hozzá tartozó ágyneműt biztosítunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA23065877


előzőkövetkező