Finfera Villa, 4 szoba 8 férőhely

Baráti társaságoknak, családoknak is ideális. Szeretettel várjuk vendégeinket Balatonbogláron, a Balaton egyik legkedveltebb üdülőhelyén három szintes, négy hálószobás, amerikai konyhás, légkondicionált, kellemes hangulatú, új építésű villánkban. Ötven négyzetméteres árnyékolható terasz, 200 nm műfüves udvar, kültéri medencével, grillezési lehetőség, asztalitenisz, műholdas TV, társasjátékok várják a családokat, baráti társaságokat.

Vendégeink a teljes vendégházat használhatják, a tulajdonos nem lakik ott. A házban 8 főnek tudunk kényelmes szállást biztosítani, továbbá a nappaliban egy kihúzható kanapé található. Az ablakok elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, vendégeink a wifi-t ingyen használhatják.

Minden szoba LCD tv-vel van felszerelve. A ház fűthető, így egész évben foglalható. A tetőn műfüves napozó terasz várja a napozni vágyókat jakuzzival. Közel mindenhez, mégis távol a forgalom zajától, a villa egy csendes utcában bújik meg, 10 perc sétára a központtól, 2 perc sétára a strandtól. 500 méteren belül étterem is található.

A strand és a környék számtalan kikapcsolódási és sportolási lehetőséget kínál vendégeink számára. Várjuk Önöket szeretettel. A Villa csak egyben bérelhető ki, szoba bérlésre nincs lehetőség.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
4 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA22036729


előzőkövetkező