Cédrus Vendégház, 2 szoba 4 férőhely

Balatonboglár belvárosához közel, mégis csendes és zöld környezetben, a Balatontól 600 méterre, saját udvarral rendelkező, 1, 5 szobás, klímás, önálló nyaraló várja Vendégeit. A balatonboglári kastélypark közvetlen szomszédságában, szinte forgalommentes utcában, hatalmas cédrus árnyékában pihenhet családjával különálló, körbekerített árnyékos udvarral rendelkező vendégházunkban, ahová akár házi kedvencét is magával hozhatja.

Grillezési- és bográcsozási lehetőség az udvarban, ingyenes parkolás az utcán. A városban kerül megrendezésre a Babel-sound, augusztus végén a híres a BB Szüreti Fesztivál. A Platán szabad strand és a Boglári Buborék élményfürdő mindössze 8 perc sétányi távolságra található.

Remek időtöltést nyújthat borongós időben gyermekekkel a közeli Bobpálya és Kalandpark, az idősebb korosztály pedig kiválóan kikapcsolódhat a Kék- és Vörös kápolnákban rendezett kiállításokon, vagy a boglári Kultkikötőben rendezett koncerteken, színházi előadásokon. Bevásárlási lehetőség szintén közel.

Mindezt sétatávolságon belül elérheti, ha Vendégházunkat válassza.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 25.
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22050948


előzőkövetkező