FenyvesGardens Apartman, 3 apartman 4 férőhely

Balatonfenyves az egyik legkeresettebb üdülőhely a fonyódi járásban. A csendes és különleges fekvésű, jól megközelíthető, minden kényelmi extrával ellátott 2 hálószobás lakások ideálisak minden korosztály számára: fiataloknak, családosoknak, pihenni vágyó nyugdíjasoknak is.

Balatonfenyves a déli part ámulatba ejtően szép részén fekszik. A Somogy megyében, közvetlenül a Balaton parton fekvő települést egyik oldalról fantasztikus partszakaszok, másrészt pedig a somogyi Nagyberek természetvédelmi területe határolja. A fővárostól mindössze másfél óra alatt elérhető az M7-es autópályán.

A térség egyik legnagyobb városa, Keszthely, csupán 19 kilométerre található a településtől. Itt a Balaton-partnak a dél-nyugati végein a nyugalom, a csend volt mindig is a jellemző, melyet névadónk a település keleti felét kísérő fenyves mindig is egy kicsit vadregényessé, különlegessé tett. – hirdeti magáról az üdülőváros, ami az évtizedek során, szerencsére, nem lett zsúfolt és élhetetlen.

Balatonfenyvesen egyszerre nyugodt és izgalmas az élet. A Nagyszabadstrandon minden van: homokos és sziklás rész, illetve számos aktív vízisportnak is lehet itt hódolni.

Aktív kikapcsolódási lehetőségek:, horgászat a Balatonban, vagy a Nagyberek láp csatornáiban, egész évben menetrendszerűen közlekedő kisvasút, szervezett kerékpártúrák a Nagyberek vadregényes tájain, helyi kertmozi, ami nyaranta többször színházi előadásoknak is helyet ad, havonta megújuló kiállítás a községháza nagytermében, ahol a Balaton környékén élő és alkotó képzőművészek mutatkoznak be A Fenyves Gardens kiadó apartmanjai a település központjában, a Közép úton találhatóak, közel a vízparthoz.

Minden a közelben van, ami tökéletes kikapcsolódást és rekreációt biztosíthat lakóinak. , 200 méter a vízpart, 5 – 10 perc séta minden fenyvesi szabadstrand, 10 – 15 perc gyalogosan az új kikötő és Balatonfenyves strandközpontja, 10 – 15 perc gyalogosan minden fontosabb szolgáltató: vasútállomás, bankautomata, gyógyszertár, élelmiszerbolt Fenyves Gardens 1.

dél nyugati tájolású apartman, amely földszinti, közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, világos ingatlan. Az apartmanban 2 hálószoba, 1 fürdőszoba, 1 külön mellékhelyiség és egy amerikai konyhás, étkezős nappali található.

Az apartman teljesen felszerelt a nyaralásod alatt sem kell nélkülöznöd semmit az apartmanman találsz mosó-száritógépet, mosogatógépet, sütés főzéshez főzőlapot és tűzhelyet, edényeket a füzeshez és tálaláshoz. , Eloszoba 3, 59 nm, Kozlekedo 3, 44 nm, Furdo 5, 80 nm, WC 1, 95 nm, Szoba 13, 42 nm, Konyha 7, 90 nm, Nappali-etkezo 19, 54 nm, Szoba 12, 09 nm, Fedett terasz 16, 09 nm Fenyves Gardens 2.

dél keleti tájolású apartman, amely földszinti, közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, világos ingatlan. Az apartmanban 2 hálószoba, 1 fürdőszoba, 1 külön mellékhelyiség és egy amerikai konyhás, étkezős nappali található.

Az apartman teljesen felszerelt a nyaralásod alatt sem kell nélkülöznöd semmit az apartmanman találsz mosó-száritógépet, mosogatógépet, sütés főzéshez főzőlapot és tűzhelyet, edényeket a füzeshez és tálaláshoz. , Eloszoba 3, 59 nm, Kozlekedo 3, 44 nm, Furdo 5, 80 nm, WC 1, 95 nm, Szoba 13, 42 nm, Konyha 7, 90 nm, Nappali-etkezo 19, 54 nm, Szoba 12, 09 nm, Fedett terasz 16, 09 nm Fenyves Gardens 4.

dél keleti tájolású apartman, amely egy kitűnő elosztással rendelkezik. Az apartmanban 2 hálószoba található, amelyek kényelmes, élhető távolságra találhatóak egymástól. A lakásban helyet kapott egy nagy, világos erkély kapcsolatos nappali, konyha, étkező, 1 fürdőszoba és 1 külön mellékhelyiség is. , Eloszoba 4, 73 nm, Kozlekedo 3, 14 nm, Furdo 5, 80 nm, WC 1, 95 nm, Szoba 13, 42 nm, Konyha 7, 74 nm, Nappali-etkezo 23, 57 nm, Szoba 12, 84 nm, Erkély 13, 40 nm

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: június 15. - augusztus 31.
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23079482


előzőkövetkező