Bella Stella Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Bella Stella apartmanunk Balatonfüreden, a Germering u. 9/B szám alatt, a Kosztolányi társasüdülő területén található az épület földszintjén. Az apartman család és bababarát.

Teljesen felszerelt konyhával (vazforraló, Dolce Gusto kávéfőző kapszulákkal, mikrohullámú sütő, fagyasztós hűtőszekrény, toaster, főzéshez szükséges edények, poharak, tányérok, evőeszközök), mosógéppel, fűtő-hűtő klímaberendezéssel, síkképernyős televízióval, ingyenes wi-fi szolgáltatással. Apartmanunk kulcs széffel felszereltek, ezért nincs akadálya annak, hogy 14 óra után bármikor érkezzen a kedves vendég.

A recepció május hónaptól, 7 órától este 10 óráig áll rendelkezésre. A parkolás az üdülő területén az apartman előtt ingyenes. Kisgyermekes családok részére babaágyat, etetőszéket és babakádat biztosítunk. Az üdülő területén játszótér is rendelkezésre áll a gyermeke részére.

Apartmanunk a Kisfaludy strandtól 300 m-re, a Tagore sétánytól 800 m-re, a Kerek templomtól pedig 1, 4 km-re, az Annagora Aquapark pedig 2, 9 km-re található,

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, K&H
Nyitvatartás: május 3. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
Kutya ingyenesen bevihető
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA23075491


előzőkövetkező