Fehér Szeder Vendégház, 2 szoba 4 férőhely

Önálló nyaralóként működő Vendégházunk egy parasztházból került kialakításra Csopak központjában, Az épület igényes felújításakor több, az akkor alkalmazott építészeti megoldás megőrzésre került. A szállás 4 fő részére kínál komfortos pihenési lehetőséget pároknak, baráti társaságoknak és családoknak.

Csopak egész évben tökéletes választás a Balaton északi partján. Balatonalmádi, Balatonfüred és Tihany közelsége is vonzó lehet az idelátogatók számára. A közelben rengeteg kikapcsolódási lehetőség, túraútvonal és borospince található. A csopaki strand az északi part egyik legszebb strandja.

A strand a szállástól 1, 5km-re van (3 perc autóval vagy 22perc gyalog). Két franciaágyas szoba (25m2 és 11m2), mikrosütővel- főzőlappal- vízforralóval, fagyasztós hűtővel, edényekkel felszerelt konyha étkezővel egyben, fürdőszoba káddal, zuhanyzóval és WC-vel található a vendégházban.

Mindkét szobában teljesen új matracok szolgálják a kényelmet, továbbá tévé, szekrény vagy komód található. A Vendégház minden ablaka szúnyoghálóval, sötétítővel felszerelt. Az udvaron kerti bútorral, napozóággyal várjuk kedves vendégeinket. Ott tartózkodásuk idejére SUP-ot tudunk biztosítani.

Gyermekek számára játékok, könyvek állnak rendelkezésre. Kérésre babaágyat biztosítunk. Egy időben a Vendégházban csak egy család tartózkodik, nem zavarja más vendég a nyugalmat. Szeretettel várom kedves Vendégeimet.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
2 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG21000339


előző