Fecske Apartman, 1 apartman 5 férőhely

Ha nyár és Balaton, akkor irány a Fecske Apartman Csopakon egy felejthetetlen nyaralásra és már 3 éjszakától foglalható.

A 2 szintes házrészben 3 hálószobával akár 5 fő részére tudunk kényelmes és igényes szállást biztosítani. - 2 WC-vel, 2 fürdővel (zuhanykabinnal, masszázskáddal), - felszerelt amerikai konyhával (mosogatógép, Nespresso kapszulás és kotyogós kávéfőzővel, mikro, nagy hűtő, vízforraló... ) - mosógéppel, - ingyenes légkondícionálóval, - széffel, - zárt garázzsal, - kábeltévével, - szélessávú internet Wi-fi-vel, - elektromos kéz- és hajszárítóval, - 113 négyzetméteres lakrésszel - nagy terasszal, - emeleti erkéllyel.

Kisállatot nem tudunk fogadni. Az apartman önellátással vehető igénybe, de ágyneműt és hozzá huzatot és törölközőket biztosítunk. Vendégeinknek kedvezményes strandbelépőt tudunk biztosítani a méltán híres csopaki strandra, amelyet 2021-ben a legjobb balatoni strandnak választottak meg és a parkolás ingyenes.

Ha a falusi idill után egy kis nyüzsgésre vágyna, Balatonfüred kocsival csak egy ugrás. A Fecske Apartman Csopak központjában várja a Balatonnál nyaraló vendégeit. ;-) Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal online.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: június 28. - szeptember 2.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA19017684


előzőkövetkező