Farkas Vendégház, 3 szoba 6 férőhely

Családoknak is ideális. A Farkas Apartman Rezi egy teljesen felszerelt privát kis ház, Rezi községtől 2 km-re, a világhírű fürdőváros Hévíz, a Balaton, és Keszthely is 10-15perc autóval. A vendégház ideális választás azoknak, akik egy csendes, nyugodt helyen szeretnék pihenésüket eltölteni.

A Vendégházban rajtatok kívűl nem tartózkodik senki. Csak TI vagytok és a kis ház. Itt minden a pihenésről szól. A legnagyobb nyugalomban tölthetsz el néhány igazán pihentető, összebújós, kuckózós, semmit tevős, vagy kirándulós napot. Este vár a kertben a dézsafürdő és infraszauna.

Az alsó szinten nappali, fürdő, külön wc, konyha – mikrohullámú sütővel, kávé-tea főzővel, teljes edénykészlettel felszerelve. Korlátlan kávé és tea fogyasztás. A nappaliból léphetünk ki a nagyméretű teraszra, ahonnét szőlőskertek, zöld dombok látványa tárul elénk.

Az emeleten található a három különálló hálószoba, az egyikben franciaágy szolgálja a vendégek pihenését, a másik kettőben az ágyak különállóak. Az épület előtt, a zárt kertben lehet parkírozni. A kertben még grillezőhely és egy nádfedeles pihenőhely is ki lett alakítva.

Felüdülés lesz minden itt eltöltött perc.

Ingyenes parkolás
Wellness szolgáltatások
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19017762


előzőkövetkező