pRezident Ház, 2 apartman 8 férőhely

Présházból a mai kor igényeinek megfelelően kialakított házunk Rezi csendes, hangulatos, szőlőtermesztő részén áll. A ház két szintes, a szintek külön bejáratúak és külön (is) bérelhetőek. Mindkét szinten található teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba. A felső szinten a hálószobában franciaágy és emeletes ágy van.

A mindig hűvös alső szinten a hálóban franciaágyon, a konyhával egybe nyitott nappaliban kinyitható kanapén lehet aludni. Bababarát felszerelés: utazó kiságy, kád, bili, wc-szűkítő, etetőszék, játékok (az igényt kérjük jelezni). Kisállat hozható, de nincs teljes kertés. Helyi látnivalók: Balaton 10km, Keszthely és Hévíz.

Hévíz Európa legnagyobb kiterjedésű gyógytava, Keszthely a Balaton fővárosa. Számtalan látnivalója közül kiemeljük a Festetics kastélyt (Helikon Kastélymúzeum), Balatoni Múzeumot, a Festetics Imre Állatparkot, Tavirózsa Kalandparkot, a Fekete István Emlékházat, Csigaparlamentet, Babamúzeumot.

Hévízen kihagyhatatlan program a Gyógyfördő, Tavirózsa tanösvény, kézműves piac, Római kori Romkert, Egregyi Borospincék. Reziben Dinó és Kalandpark, Sétarepülés, Hőlégballonozás és a Rezi Várrom látogatható, amely az Országos Kéktúra egyik állomása. Rezi Borvidéken barangolva kóstolja meg a helyi pincészetek kínálatát, az ízletes Cserszegi Fűszerest.

Az alsópáhoki Bobofun kalandparkban 3000 m2-en, 3 emeleten 30 aktív attrakció várja a kihívásra éhes ifjúságot. A Kehidakustányi Gyógyfürdő 17 km-re található, de természetesen a legnagyobb attrakció maga a Balaton csodálatos természeti adottságaival és felújított, magas színvovalú strandjaival (pl.

Diási Játékstrand, Lidóstrand, Helikon Strand, Libás Strand, stb.) Kérjük, vegyék figyelembe, hogy szállásunk offline. Élelmiszer bolt 3 km-re található egy isteni cukrászda mellett.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 30. - szeptember 30.
Macska, kutya ingyenesen bevihető
2 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA21006589


előzőkövetkező