Erzsi Mamó Apartman, 1 apartman 4 férőhely

Erzsi mamó apartman Káli-medence egyik zsáktelepülésén, Szentbékkállán található. Hogy miért is érdemes ide ellátogatni? Biztosan sokan hallottak már a híres Ingókőről, amely a Kőtenger központi helyén díszeleg vagy az Eötvös Károly-kilátóról, a Fekete-hegy csúcsán. Ha kéktúrázóként látogatsz el a Balaton-felvidékre, ezek a helyek biztos úti célként fognak szerepelni a listádon.

Erzsi mamó elnevezést a ház tulajdonosáról kapta Erzsikéről, az apartman a ház felső szintjén található, teljesen külön bejárattal rendelkezik. Két hálószobával, konyhával, étkezővel, fürdővel, külön wc-vel, terasszal ellátott. A ház a falu központjától 5 percnyire található.

A főbb látnivalók könnyen megközelíthetőek, ilyen például a Római katolikus templom, a Töttöskáli templomrom, vagy a már említett Kőtenger. A Balaton autóval szintén 5-10 perc alatt elérhető. Kiknek ajánljuk az apartmant? Első sorban azért döntöttünk a ház kiadása mellett, hogy a főszezonban más szálláshelyek által nem szívesen fogadott két fők vagy az egy éjszakás vendégek itt megszálljanak.

Szóval várjuk a két- négy fős párok, túrázok, átutazó vendégeket, legyen szó akár egy éjszakáról, nekünk nem jelent problémát. Házi kedvencüket se hagyják otthon.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 15. - szeptember 25.
Macska, kutya bevihető (fizetős)
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22048767


előzőkövetkező