A#039;la Maison Vendégház, 3 szoba 8 férőhely

Vendégházunk a Káli-medence csendes kis falujában, Szentbékkállán helyezkedik el. A falu számos turisztikai látnivalót nyújt (Kőtenger, Öreghegy, Feketehegy, a Kéktúra útvonalán fekszik), és a Balaton-part is csak 10 perc autóútnyira van. A két apartmannal rendelkező önellátó vendégházunk közel van a faluközponthoz, ahol élelmiszerbolt, étterem, borászat található.

Akár télen, akár nyáron látogat el a környékre, mindig van mit csinálni. Legyen szó túrázásról, gasztronómiáról, mind-mind adottak egész évben. Vendégházunk két apartmanból áll és összesen 7 főt tudunk elszállásolni, így akár nagyobb családdal, baráti társasággal is kényelmes lehet az önálló nyaraló.

Az Ala Maison egy nagyobb, családi lakrész, ahol minden adott a pihenésre, kikapcsolódásra. Két önálló szobáját egy nagy konyha köti össze, ahol a család, baráti társaság közösen tud étkezni, beszélgetni, társasozni. Itt 5 fő fér el kényelmesen.

A Petite Maison egy kis stúdióapartman két fő részére, mely kiegészítése a nagyobb Ala Maison apartmanunknak. Önállóan nem, csak a nagy apartmannal együtt adjuk ki, és így a nagy család is elfér és meghitten töltheti el a kikapcsolódásra szánt szabadságot. Vendégházunkban külön helyiségben lévő finn szaunánk térítés ellenében használható.

A kertben kiváló lehetőség kínálkozik a közös családi, baráti együttlétre. A bográcsozás, szalonnasütés, grillezés közben, vagy után a csillagos ég és a falu csendje tökéletes feltöltődést biztosít. Vendégházunk egész évben foglalható. A nyári hónapokban - június 15-augusztus 31.

között - a minimum tartózkodás 7 éj. Egész évben várjuk kedves vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Wellness szolgáltatások
3 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20017204


előző