Dream Focus Apartmanok, 1 apartman 4 férőhely

Balatonlelle központjában, a partközeli Lido Riviera épület 1. emeletén található a teraszos, modern, 4 fős Dream Apartman. Az amerikai konyhás-étkezős nappalival, két hálószobával, saját fürdőszobával, külön WC-vel rendelkező szálláshelyen igazi álom körülmények várják az itt megpihenőket.

Az apartman mennyezeti hűtés-fűtéssel ellátott, hangszigetelt nyílászárókkal, elektromos redőnyökkel és széffel rendelkezik. Az apartman összes helyiségében ingyenes wifi biztosított. Bekészített törölközők, korlátlan teafogyasztás, üdvözlő csoki és hideg italok (bor, ásványvíz és üdítő) vendégeink számára.

A konyha teljesen felszerelt (indukciós főzőlap, mosogatógép, mikró, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, edények, poharak, étkészlet, stb.). Nappaliban a kényelmes sarokülő-garnitúra, a Smart TV (magyar és idegennyelvű csatornákkal) igazi passzív pihenésre csábít mindenkit.

A fürdőszoba fürdőkádas, automata mosógéppel, hajszárítóval, vasalóval felszerelt. A WC külön helyiségben található. A hálószobák egy-egy kétszemélyes franciaággyal vannak berendezve, beépített szekrényekkel. Az ingatlan teljes berendezése és felszereltsége összhangban van a modern életérzéssel, magas színvonalú és első osztályú kényelmet biztosítva.

Az összhatást a jó minőségű anyagok, színek, formák harmóniája fokozza. A teraszon található étkező garnitúra és bárszékek kényelmes lehetőséget kínálnak szabadban eltöltött kellemes, nyugodt étkezésekre, kikapcsolódásokra. A terasz a rendezvény térre néz, így az esti programokat igazán premier plánból élvezhetjük.

Az épületben lift üzemel, az udvaron napkollektorral fűthető, ingyenesen használható medence, valamint napozóágyakkal felszerelt, zuhanyzós napozóterasz várja a felfrissülni, illetve pihenni vágyókat. Az épületben Grill terasz és kávézó üzemel (szezonálisan). A parkolás ingyenes, saját zárt parkolóudvaron (125 m) vagy épület előtt az utcán. 6 éjszakától kedvezmény, 13 éjszakától még több kedvezmény.

Balaton-part (móló) és strandok (ingyenes és fizetős) 150 m-re, éttermek 50 m-en belül találhatók. Rendezvénytér az épülettel szemben.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Nyitvatartás: április 1. - augusztus 30.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22039005


előzőkövetkező