Balaton Apartman, 1 apartman 2 férőhely

A mi kis falunk Balatonredes a legkisebb Balaton parti település az északi parton Badacsony, Révfülöp és a Káli medence között helyezkedik el. Közlekedési szempontból nagyon kedvező a település fekvése, könnyen elérhető gépkocsival, vonattal, autóbusszal, vagy kerékpárral is.

A Rendesi-hegy lábán ez az apró, bájos kis falu lágy lankával szalad a Balatonnak és kúszik a csúcs felé. A településen kisbolt, kávézó-reggeliző, büfé üzemel, néhány kilométeren belül sok étterem, borászat, látnivaló található. A Balaton Apartman csendes utcában, a vízparttól 1 km-re helyezkedik el, nappali, hálószoba, fürdőszoba, mini konyha elrendezésű.

A hálószobában szabályozható ágyráccsal és 17 cm vastag matraccal ellátott 160 cm széles franciaágy található. A nappaliban az olvasáshoz könyvek, prospektusok állnak rendelkezésre, van itt egy óriás babzsák, mely pihenésre csábít és asztal, székek kisebb étkezésekhez. A kanapé pótágyként használható, 110 x 190 cm méretűre nyitható.

A konyha kicsi, de jól felszerelt, tea, kávé bekészítés, indukciós főzőlap, vízforraló, kávéfőző, étkészlet, edények, hűtő várja a vendéget. Az apartmanhoz kellemes terasz, nagy kertrész, kerti pihenőhely is tartozik grillezési lehetőséggel. Parkolás zárt udvarban biztosított.

A strand kényelmes sétatávolságra van, Badacsony és a Káli medence is pár perc alatt elérhető. Kerékpárral érkező vendégek részére egy éjszakás foglalás is lehetséges, egyéb foglalásokat minimum 2 éjszakára tudunk biztosítani.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: április 19. - október 15.
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23063510


előző