Drávecz Apartman, 5 apartman 14 férőhely

Szobák, szolgáltatások Utazzon Balatonlelle településre egy kellemes nyaralásra és legyen a Drávecz Apartman Balatonlelle vendége. Az apartman öt kényelmes apartmanban köszönti a Balatonlelle településen megszállni kívánó vendégeket. A szállásadó örömmel fogadja gyermekek érkezését is, kisággyal, asztali etetőszékkel, fürdetőkáddal és hordozható kisággyal biztosítja a komfortos üdülést az egész család számára.

A szálláshely zárt parkolóval rendelkezik, így igény esetén ingyen helyben is leparkolhatja autóját. Az apartmanoknak saját erkélyük vagy teraszuk van, így lesz lehetősége élvezni a kellemes napfényt anélkül is, hogy messzire kellene mennie. A kellemes közérzetet a nyári melegben is biztosítja az apartmanokban működő klíma.

A számítógépet is magával hozhatja a pihenésre, hiszen a szálláshelyen ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) várja a szobában. A szálláshely apartmanjában van fürdőszoba. A Drávecz Apartman Balatonlelle által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg.

Elhelyezkedés 1.9 km-re van a Balatonlelle hajóállomás - Balatoni Hajózás Zrt. , 1.8 km-re a Napfény Strandfürdő, 1.7 km-re a Balatonlelle Óriáskerék - Lelle Eye. Étkezés A megjelenített árak ellátást nem tartalmaznak. A legközelebbi étterem 100 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 250 méterre van.

Grillezési lehetőség rendelkezésre áll. Fizetés A szállásadó a foglalás árának kiegyenlítését MKB SZÉP kártyával, OTP SZÉP kártyával, átutalással, készpénzzel és MBH SZÉP kártyával fogadja el. A Drávecz Apartman Balatonlelle a foglalás sikeres visszaigazolása után 20% előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A szobák elfoglalásának legkorábbi időpontja 14:00, az elhagyásának legkésőbbi időpontja pedig 10:00.

Magyarul és németül tudnak Önnel a szálláshely munkatársai kommunikálni. Szallas. hu értékelés 38 vendégértékelés összesítése alapján 9, 9-es pontszámmal Kiváló minősítést kapott a Szallas.hu-n az apartman.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, MBH
Ingyenes légkondícionálás
5 apartman, 14 férőhely
NTAK azonosító: MA20011400


előzőkövetkező