A Zöld Ajtós Ház, 3 szoba 8 férőhely

Balatonlellén a Kishegyen, a gondosan megművelt szőlők között helyezkedik el A zöld ajtós ház. Az újépítésű vendégház teraszáról csodálatos badacsonyi panoráma tárul elénk. Esténként a szemfülesek vaddisznókat és szarvasokat is láthatnak. - A vendégházunk nem alkalmas kicsi gyerekek számára, így csak a 14 éven felülieket tudjuk fogadni.

Megértésüket köszönjük. - A vendégek a szobákhoz tartozó teakonyhából kávét, teát és ásványvizet fogyaszthatnak. - A reggeli nálunk helyi termelőktől vásárolt finomságokból készül. - A vendégházhoz tartozik egy szőlészet és borászat, borainkat így saját szőlőinkből készítjük. - A vendégházhoz tartozó teraszokon napközben az utcáról betérő vendég is kóstolhatja borainkat, hidegtálakat, sajttálat.

Ha szállóvendégeink szeretnék ezt igénybe venni hosszabb időre /születésnap, házassági évforduló, stb./ azt kérjük, hogy előre egyeztessék velünk. - Az épületben és a szobákban dohányozni, cigarettát tölteni, valamint füstölőt és gyertyát használni tilos. A kertben dohányzásra kijelölt helyek: a kemence környéke, valamint a kis terasz.

Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, a hamutartót használni, a csikkeket nem eldobálni. - Kora tavasztól késő őszig lehetőség van gyalogosan ellátogatni két étterembe és három borászatba. A városközpont, vásárlási lehetőség, gyógyszertár, posta és bankautómata 3 kilóméteres körzetben található.

A Kishegy két fesztiválnak ad otthont az áprilisi Kortyok és Falatoknak, illetve az októberi Murci fesztiválnak. Várjuk kedves vendégeinket. Anett és Fanny

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: február 1. - december 16.
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA20002918


előzőkövetkező