Dorottya Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A Dorottya Apartman ízlésesen berendezett környezetben várja a Siófokon szállást kereső vendégeket. Az apartman Siófok belvárosától és a Balaton parttól is kb.8-10 perc séta távolságra található, társasházban helyezkedik el az 5. emeletén (lift van). Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy lány / legénybúcs szervezésére az apartman nem alkalmas.

Megkérjük Önöket, hogy hangoskodással a társasház lakóinak nyugalmát ne zavarják. Megértésüket köszönjük. Apartmanunk nem dohányzó. Az apartman 4+2 férőhelyes. 2 hálószobával (francia ágyas és 2x1 ágyas), tágas nappali-étkezővel, külön fürdőszoba (kádas) WC-vel, jól felszerelt konyhával, légkondicionálóval rendelkezik.

A 4 főnek biztosított teljes értékű ágyon felül pótágyon tudunk az 5. illetve 6. személy részére helyet biztosítani. A konyhában kombinált hűtőszekrény, kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, mikrohullámú sütő, kombinált tűzhely található. Egyszerűbb ételek elkészítéséhez alkalmas edények megtalálhatóak.

A szálláshely vendégeként az autóját ingyen a helyszíni parkolóban leparkolhatja. A Dorottya Apartman által nyújtott szolgáltatások teljeskörű listáját, valamint a foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget a lenti adatlapon, illetve a megfelelő szobatípusok adatlapján találja meg. Étkezés Apartmanunk önellátó, közelünkben számos étterem, a társasház földszintjén élelmiszer üzlet található.

AZ APARTMANBAN KISÁLLATOT NEM TUDUNK FOGADNI. Fizetés Foglalását készpénzzel és átutalással tudja kifizetni. A Dorottya Apartman a foglalás sikeres visszaigazolását követően előrefizetést kér Öntől, amelynek mértéke a teljes szállásdíj 50%-a . SZÉPKÁRTYÁT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI. Érkezés, nyitva tartás Legkorábbi érkezési időpont 14:00, illetve a legkésőbbi távozási időpont 10:00.

A munkatársak magyarul kommunikálnak. Megkérjük kedves Vendégeinket, hogy érkezéskor személyi okmányaik, lakcímkártyájuk legyen Önöknél, mivel a jelenleg hatályos jogszabályok figyelembe vételével, e nélkül nem lehet érkeztetni a vendégeket a központi rendszerben, így a szálláshely nem foglalható el.

Megértésüket köszönjük. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a teljes szállásdíjat (előlegen felüli összeg) saját ÁSZF-re, házirendünkre hivatkozva ÉRKEZÉSKOR, a helyszínen készpénzben vagy online átutalással kötelesek megfizetni. Szíves együttműködésüket köszönjük.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22035701


előzőkövetkező