Doboshaus-Máté Apartman, 1 apartman 4 férőhely

A Doboshaus-Máté egy társasházon belül található apartman. Apartmanház Zamárdiban, közvetlenül a Balaton partján fekszik. Külön bejáratú apartman áll az Önök rendelkezésére. Párok, családok és baráti társaságok számára egyaránt kényelmes pihenést biztosít. Parkolási lehetőség az apartmanház előtt kialakított nyílt parkolóban (fizetős), illetve a 100 méterre található apartmanházunk zárt udvarban (ingyenes).

Szobák, szolgáltatások Szeretettel várja egy emlékezetes utazásra Önt és párját, családját Zamárdi településen a Doboshaus-Máté. Barátságosan berendezett apartmanban szállhatnak meg Zamárdi településen az apartman vendégei. Ha autóval érkezik, azt a szálláshely közelében hagyhatja, felár ellenében parkoló áll rendelkezésére.

Akár a szabad ég alatt is élvezheti a kellemes estéket, és saját erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. A foglaláshoz tartozó pontos felszereltséget és elérhető szolgáltatások teljeskörű listáját a szálláshely lenti adatlapján, illetve a megfelelő szobatípus adatlapján tudja megtekinteni. Étkezés A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz.

A legközelebbi étterem 100 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 600 méterre fekszik. Fizetés Készpénzzel és átutalással tud a helyszínen fizetni. A Doboshaus-Máté a foglalás sikeres visszaigazolása után előre befizetését kéri. Érkezés, nyitva tartás A legkorábbi érkezés időpontja 14:00, a legkésőbbi távozás időpontja pedig 10:00.

A munkatársak magyarul, angolul és németül tudnak kommunikálni.

Nyitvatartás: július 1. - augusztus 31.
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA21000511


előzőkövetkező