Dani Nyaraló, 2 szoba 5 férőhely

A nyaraló Balatonfenyvesen, egy csendes, kis forgalmú mellékutcában található. A vízpart 200 m-re, a füves-homokos sekély vízű szabad strand 600 m-re van. A nyaralót (amely egy ikernyaraló fele) gondosan ápolt gyep és virágos udvar veszi körül, amely különösen alkalmas kisgyermekes családoknak.

A nyaralóban kettő kétágyas szoba (az egyikben pótágy és babaágy, ), nappali, konyha, fürdő- WC és terasz található. A nappaliban televízió, a konyhában hűtő, kenyérpirító, presszókávé főző, kerámia főzőlap, mikrohullámú sütő, a fürdőben hajszárító és vasaló van a berendezésen kívül.

A teraszon fa kerti bútor, hintaágy és napozó ágy található. Az udvar kerti részében egy fa étkező pavilon áll, mellette bogrács és grill felszerelés. A gyerekek homokozhatnak is. Parkolni a zárt udvarban lehet. A vendégek használhatják a négy darab kerékpárt is (kettőt gyerek üléssel lehet felszerelni), értékeiket széfben tudják elhelyezni.

Internet eléréshez Wifi áll rendelkezésre. A mindenkor kellemes hőmérsékletet egy hűtő, -fűtő klíma biztosítja, amely külön díjazás ellenében vehető igénybe. Érkezés az első nap 14-16 óra között, távozás az utolsó napon 10 óráig. Férőhelyek: 4 fő + 1 pótágy

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Légkondícionálás
2 szoba, 5 férőhely
NTAK azonosító: MA20005613


előzőkövetkező