Apartmanház Fenyves, 6 apartman 22 férőhely

Apartmanházunk, mely májustól-október végéig várja kedves, pihenni vágyó vendégeit, Balatonfenyvesen, nyugodt környezetben található, rövid sétára a Balaton parttól. Apartmanjaink 5, 4 és 3 férőhelyesek, szobáink (tetőtér) 2-3 férőhelyesek. Apartmanjaink mind emeletiek (tetőtérben is), szálláshelyünk nem akadálymentesített.

Apartmanjaink és szobáink egyaránt vannak erkélyesek és erkély nélküliek is. Amennyiben erkéllyel rendelkező lakrészt kíván foglalni, kérjük jelezze felénk. Az apartmanokhoz konyhasarok tartozik, melyben lehetőség nyílik főzésre, tetőtéri szobánkban erre nincs lehetőség. Felszereltség: televízió, zuhanyzó, WC, konyha, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap (tetőtéri szobában nincs.), Wifi.

Parkolás, grillezési, bográcsozási lehetőség az udvaron. A közelben található számos remek étterem. Balatonfenyves a legkedveltebb Balaton parti üdülőhelyek egyike. A nyári hőségben az ide látogatók élvezhetik a balatoni nyüzsgést, a közelben élőzenés szórakozóhely és gokart-pálya is csábítja a kikapcsolódni vágyókat.

A szomszéd településen, Balatonmárián a fiatalokat méltán vonzó Black Magic diszkó található, míg a kis gyermekes családoknak a sekély víz és a Balatonfenyvesről közlekedő kisvasút szerezhet kellemesen eltöltött órákat. Hűvösebb időben, tavasszal és ősszel pedig a közeli csisztapusztai gyógyfürdőben pihenhetik ki fáradalmaikat a nyugalomra vágyók.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 1. - november 20.
Ingyenes légkondícionálás
6 apartman, 22 férőhely
NTAK azonosító: MA19017983


előzőkövetkező