Csobánczi Mucurka Vendégház, 2 szoba 6 férőhely

A Balaton-felvidék egyik legszebb részén, a Csobánc szőlőkkel borított szoknyáján, annak egyik csodás redőjében, közvetlenül a vár tövében található a Csobánczi Mucurka Vendégház. Természetközeli, páratlan szépségű elvonulóhely pároknak, családoknak, kisebb baráti társaságoknak a tanúhegyek ölelésében.

Gyönyörű, kedves, 6 férőhelyes ékszerdoboz, csendes, 2000 nm-es vidéki szőlőbirtokon, ahol hódolhatsz a slow tourism-nak: magadba szippanthatod a tájat, a tiszta levegőt. Lelassulhatsz, elidőzhetsz, megismerkedhetsz a helyi kultúrával, átveheted a bazaltorgonák rezgését, gyönyörködhetsz a környezeti kincsekben.

Találkozhatsz a Badacsonyi-borvidék szőlőfajtáival, a borokkal, az emberekkel. Ha a csend mellett nyüzsgésre, fürdőzésre vágysz, mindössze 15 perc a Balaton. De aktívan, mozgással is töltheted az időt. Az apartman túraútvonalak mellett nyújt lehetőséget a pihenésre: itt halad el a Kéktúra 6.

szakasza. A Balaton Bike 365 400-as kalandköre pedig érinti a Csobánc túloldalát. A présházból átalakított családbarát vendégház küllemében őrzi a Balaton-felvidéki épületek jellegzetességeit. Szürke-fehér színeivel már messziről hívogatja látogatóit, a belső pedig a mai kor minden elvárásának megfelel.

A földszinten amerikai konyhás nappali, külön hálószoba és fürdő áll rendelkezésre. Innen nyílik a borospince, ami a közös étkezések, borozások helyszínéül szolgál. Lépcső és külön bejárat vezet fel az első szintre, ami szintén saját hálóval és konyhával, fürdővel rendelkezik.

A szinteket összekötő lépcső tovább vezet a galériába, ahol egy franciaágy áll a vendégek rendelkezésére. A házban bababarát bútorok (kiságy, pelenkázó, etetőszék) és zöld háztartás segíti a családokat. Az apartman klimatizált, jó időben pedig ki lehet ülni a teraszra, kinti főzési lehetőséggel.

A szálláshelyre csak kistestű házi kedvencek hozhatók.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Kutya bevihető (fizetős)
2 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA24090052


előző