Csobánci Pihenő Vendégház, 3 szoba 6 férőhely

A szálláshely Balatongyörök legszebb részén, a Szép-kilátó fölött helyezkedik el. A teraszról és a szobákból szinte kör panorámát látunk. Mint egy színpadi díszlet balról a Szentgyörgy- hegy, a Csobánc, a Gulács, a Badacsony és a Szigligeti-hegység jelenik meg. A Szigligeti-öböltől kicsit jobbra szemben a Fonyódi-kúpok láthatók.

jó idő esetén balra a Balatonboglári Öreg-hegy képe is kirajzolódik. Jobbra a Keszthelyi-öböl szépen ívelt panorámája mutatkozik. Mögöttünk a Pap-hegy helyezkedik el két kilátó toronnyal. Alattunk található a Szép-kilátó, kicsit lejebb haladva a Római-forrás és ettől 100 méterre az egyik fizető strand található.

A nagy strand tőlünk 1000 méterre a falu központjában található, hajóállomással és vasútállomással. A kerékpárút tőlünk 100 méterre található. Kirándulási lehetőségek a fentebb felsorolt hegységek, továbbá Keszthely városa, Hévízi fürdő, a falu elején az Afrika múzeum élő állatokkal, és kicsit tovább haladva sétarepülési lehetőség van.

A ház mint említettem a Szép-kilátó fölött helyezkedik el a Panoráma út 15. szám alatt. A földszinten egy nagy nappali és kilátóterasz található. A nappaliban az amerikai konyha minden igényt kielégít. Természetesen beépített mikró hullámú sütő, gáz főzőlap, konyhasziget, mosogatógép, elektromos sütő, hűtőszekrény áll a vendégek rendelkezésére, valamint egy fürdőszoba.

Az emeleten található a három hálótér és egy fürdő szoba toalettel, terasszal. A ház alatt pince található, ami külön kérésre borkóstolási lehetőséget biztosít. Az udvarban grillezéshez, szalonna sütéshez, bográcsozáshoz kialakított hely található. Az udvar alsó részében szőlő ültetvény helyezkedik el.

Ingyenes parkolás
Nyitvatartás: május 15. - október 1.
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA20007696


előzőkövetkező