Csill Apartman, 4 apartman 13 férőhely

Csill Apartman a Balaton északi részén Badacsony lábánál Vonyarcvashegyen helyezkedik el. Az Apartman a központtól 200 méterre található egy csendes kis utcában. Busszal esetleg vonattal érkezőknek is könnyen megközelíthető, 10 perc sétával. Közelben található kisboltok, orvosi rendelő, pékség, zöldséges, dohánybolt, kerékpár kölcsönzési lehetőség.

Kiépített kerékpárúttal rendelkezik Vonyarcvashegy, egy könnyű tekerés és már Keszthelyen is vagyunk. Rengeteg látnivaló, kirándulóhely található a közelben. 40 Halász emlékhely és Szent Mihály kápolna, a Szent Mihály dombon. Balatoni Halászok emlékműve a központban. Cser-Völgyi pihenőhely, ahol lehetőség van családi baráti természetkedvelő társaságoknak kikapcsolódni, sütögetni, főzni, kirándulni, és a gyerekeket egy játszótér várja.

Csónakkikötő, melyet az Aranyhíd Horgászegyesület működtet, horgászati lehetőséggel. Csándor hegy tetején a Fénykereszt és Keresztút, ahonnan kiváló Balatoni panorámában gyönyörködhetnek az oda látogatók. Fűz-kút, a vándorok szomját oltó kút, Vonyarcvashegyről Gyenesdiás felé haladva a főúttól nem messze.

Emellett számos sportolási lehetőség Fitness-park, extrém sportpálya várja a látogatókat. Számos borászati és gasztronómiai tér is megtalálható. Közelben található nagyobb városok, Keszthely, Hévíz, Zalakaros, Zalaegerszeg, ahol számos kikapcsolódási lehetőség közül lehet választani.

Csill Apartam 4 különálló apartmanból áll, közös udvarral, parkolási és grillezési lehetőséggel. Ingyenes wifi használat. Minden apartmanban megtalálható konyha (hűtőszekrény, mikro, kávéfőző, kenyérpirító, főzőlap), zuhanytálcás fürdőszoba wc-vel, nappali és hálószobák.

A studió és a földszinti apartam összenyitható. Gyönyörű panoráma a tetőről, de már a középső szintről is látni hazánk gyönyörű tavát a Balatont. A tető apartman klímával felszerelt. Akár egyben mind a négy apartman is foglalható.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
4 apartman, 13 férőhely
NTAK azonosító: MA23076141


előzőkövetkező