Cédrus Apartman, 1 apartman 2 férőhely

A kétszemélyes Cédrus apartman Tapolca szívében, a Malom-tótól kétszáz méterre, a Tavas barlangtól négyszáz méterre, csendes utcában található, zárt, liftes társasház második emeletén. A déli fekvésű kis garzonban előszobát, zuhanyzós fürdőszobát és egy légtérben franciaágyas hálót, konyhát, étkezőt alakítottak ki.

A lakásba reggeltől estig besüt a nap, az esetlegesen zavaró fénytől a blackout függöny biztonságot nyújt. A szállás bababarát, utazóágy, etetőszék, bili, WC szűkítő, fellépő, játékok, tisztálkodó szerek, kis plédek szolgálják a legkisebb vendégek kényelmét. A teljesen felszerelt konyhában mosogató, főzőlap, elszívó, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, kenyérpirító, kapszulás kávéfőző várja a vendégeket.

Parkolni a ház előtt lehet. A csendes apartman törülközőkkel, hajszárítóval, kádkilépővel, olvasó lámpákkal, kényelmes papucsokkal felszerelt, barátságos kis lakás. Ideális párok részére, túrázóknak, egy éjszakára megpihenő vendégeknek. Kisállatokkal érkezőket is szívesen fogad, az ahhoz szükséges minden felszereléssel.

A szoba nem dohányzó, a bejárat mellett kijelölt dohányzó hely van. Az apartman ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik a Szent György-hegyre, Badacsonyra, Gulács-hegyre. A legközelebbi, hétvégén is nyitva tartó élelmiszerbolt ötven, az autóbusz pályaudvar kétszáz, a vasútállomás hatszáz méternyire található.

A házigazda a szomszéd utcában lakik, egész nap elérhető telefonon.

Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23082943


előzőkövetkező