Castle Residence, 9 apartman 26 férőhely

Szálláshelyünk 2 szinten, 5 db kétágyas szobában és 4 db négyágyas, két hálószobás szobában, összesen 26 fő kényelmes elhelyezésére ad lehetőséget. A háromszintes épület földszintjén recepció, lobby, étkező, és egy klubszoba/különterem található. Az épület első emeletén erkélyes szobák, a második emeleten pedig erkély nélküli klímás szobák állnak rendelkezésre.

Minden lakóegység saját fürdőszobával rendelkezik. A pihenést hangulatos kertünk teszi igazán különleges élménnyé, mely kényelmes, árnyékolható teraszunkról egész nap elragadó látványt nyújt. A kertben nagy méretű fürdőtóval, kültéri szaunával, parajdi sós dézsával és sütögetési lehetőséggel szolgáljuk vendégeink pihenését.

Legyen szó balatoni nyaralásról, kiszakadásról a szürke hétköznapokból, családi ünneplésről, közös élmények szerzéséről, csapatépítésről kollégákkal vagy azonos hobbinak/sportnak hódoló társasággal való elvonulásról, megtaláltátok a számotokra legmegfelelőbb, zavartalan használatot biztosító helyszínt.

A szálláshely szobánként és egyben is foglalható. Teljes ház foglalása esetén kérj egyedi ajánlatot. Budapestről akár egy óra alatt autópályán könnyen megközelíthető a város. Balatonföldvár gyönyörű partszakasszal, híres platánfás sétányával, hangulatos kikötőjével, 3 stranddal várja az ide látogatókat.

A város számtalan programot kínál és nevezetességekben, attrakciókban, felfedezni valókban is bővelkedik a környék. A szálláshely a város keleti, üdülőövezeti részén, a Balatontól 300 m-re fekszik, ahonnan pár perc sétára több szupermarket, gyógyszertár, benzinkút és trafik is megtalálható.

A város legnagyobb strandja pedig csupán 10 perc sétával elérhető. A helyszínen kerékpárok kölcsönözhetőek.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Wellness szolgáltatások
9 apartman, 26 férőhely
NTAK azonosító: EG24088130


előzőkövetkező