BDSZ Üdülő, 15 szoba 49 férőhely

Az üdülő Balatonföldvár központjában, a főútvonal mellett, a vasútállomástól 5-8 percre található. Az épületben 15 db, 3-5 fős család fogadására alkalmas, fürdőszobás szoba és több közösségi helyiség található.

Az üdülés lehet önellátó, amelyhez a közös konyhában főzőhelyek, hűtőszekrények állnak a vendégek rendelkezésére, továbbá a szobákhoz tartozó szekrényekben a férőhelynek megfelelő, alapvető elkülönített konyhafelszerelés található. Az ellátás igény esetén lehet félpanziós, amit a közeli étteremben tudunk biztosítani.

Minden szobában tv található, az üdülő területén ingyenes wi-fi kapcsolat használható. Mozgás igényük kielégítésére ingyenes kerékpárkölcsönzés, a kicsiknek játszótér és homokozó használatra van lehetőség. Az üdülőhöz nagy kert tartozik, ahol grillezési lehetőség is rendelkezésre áll.

Gépkocsival érkezők számára a kerítésen belül ingyenes parkolási lehetőség biztosított. A Balaton 5-8 perc sétával érhető el. A közeli Platán Étteremben az üdülő vendégei a fogyasztás árából 10% kedvezményt kapnak. A szállás az érkezés napján 14 órától foglalható el és a távozás napján 10 óráig kell azt elhagyni.

Felhívjuk a vendégek figyelmét, hogy törölközőről, konyharuháról a maguk számára gondoskodjanak, mert azt az üdülőben nem biztosítunk. Áraink bruttó árak, fizetés a helyszínen vagy átutalással legalább 15 nappal az érkezést megelőzően a BDSZ 11707024-22351115 számlaszámra.

Az előleg a teljes ár 40%-a melyet kérünk 2 napon belül átutalni. Amennyiben az előleg ill. a teljes összeg nem kerül kiegyenlítésre, úgy a szállást nem tudjuk biztosítani. Kedvezmények ill.

felárak: - Csoportkedvezmény 11 főtől, legalább 3 éjszaka foglalása esetén (ebbe a 4 év alattiak nem számítanak bele) 10%. - Gyerekár 4-12 év között 50% - 1 és 2 éjszakás foglalás esetén 15% felárat számítunk fel (csoportoknak is). - Egyágyas szobahasználat esetén 50% felárat számítunk fel (ez nem vonatkozik arra, ha a családot szobák között megosztva tudjuk elhelyezni).

Ingyenesen igénybe vehető szolgáltatások: TV használat kerékpárkölcsönzés konyha használat grillezési lehetőség zárt parkoló használat játszótér, homokozó WiFi

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: április 28. - szeptember 20.
15 szoba, 49 férőhely
NTAK azonosító: EG19006890


előzőkövetkező