Bruckner Villa Apartman, 3 apartman 8 férőhely

A Bruckner Villa Apartman-ház Balatonfüred-Arácson, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park határában a Péter-hegyen, az erdő közelségében, nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el. Gyönyörű körpanoráma nyílik a tóra és a Tihanyi-félszigetre. A tágas, ápolt kert napozásra és sportolásra is lehetőséget nyújt kedves vendégeinknek, valamint a kerti pavilonnál a grillezőt is használhatják.

Autóikkal biztonságosan parkolhatnak a zárt udvarban. A villában három különböző méretű panorámás apartman található. Az apartmanok önellátóak, teljesen felszereltek. Mindegyik apartmanhoz TV, külön konyha-étkező és külön fürdőszoba tartozik. A mosókonyha közösen használható.

A légkondicionálást külön díj ellenében bérelhető mobil klíma készülék biztosítja. Az apartmanokban a wifi szolgáltatás díjmentesen vehető igénybe. A villában kis mézeskalács készítő műhely is működik, melynek termékeit a Balatonfüedi Helyi Értéktár is a tagjai közé választotta.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket és bízunk benne, hogy szép élményekkel gazdagodnak. Munkafáradt ember, ha a Balaton víztükrét meglátja, új életkedvet érez ereiben csörgedezni Gróf Széchenyi István, a legnagyobb magyar Lelked szép erejét a sors hullámai edzik, E tó testednek nyújt vidor életerőt.

Czuczor Gergely, költő

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Légkondícionálás
3 apartman, 8 férőhely
NTAK azonosító: MA19023814


előzőkövetkező