BringApartman, 1 apartman 10 férőhely

Egész évben barátságos, kényelmes, otthonos szálláshellyel várjuk az ide érkezőket, az itt élők vendégszeretetével figyelmével kísérjük a vendégeket nyaralásuk során, a Balaton selymes, lágy, simogató édes vize minden vendégnek az öröm forrása, túrára, kalandra csábítanak a dombok, lankák, hegyek...

Hidegebb időben pedig egy tartalmas kirándulás után az infraszaunában pihenhetik ki a fáradalmaikat. Történelmi, irodalmi barangolásra csábítanak a környék kis kápolnái, a várak, várromok, és múzeumok.

Itt található a környéken a Szigligeti vár, Csobánci vár, Sümegi vár, Kinizsi vár, rengeteg kilátó, köztük a Balatongyöröki Szép kilátó, kompozási lehetőség kihasználásával a Balatonboglári gömbkilátó, Tapolcai tavas barlangban csónakázási lehetőség, és még megannyi szinte megszámlálhatatlan felfedezésre váró kirándulóhely két keréken is csodás élményeket nyújt e táj, gasztronómiai találkára hívnak a borospincék, hangulatos vendéglők, éttermek... és mindezek együtt arra késztetik a látogatót, hogy újra és újra visszatérjenek és találkozzanak e csodás tájjal.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya ingyenesen bevihető
1 apartman, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA20010061


előzőkövetkező