Borostyán Nyaralóház, 3 szoba 6 férőhely

A panorámás nyaralóház a Balaton déli partján, a város csendesebb részén a fonyódi várhegy berek felöli oldalán helyezkedik. A kétszintes ház földszintjén található egy nagyméretű étkező és egy teljesen felszerelt konyha mosogatógéppel, valamint egy fürdőszoba és Wc. A nyaraló rendelkezik terasszal, valamint egy kisebb méretű kerttel, hintaággyal, grillezési lehetőséggel.

Az emeleten 3 háló, nappali és egy fürdőszoba Wc található. Babakád, etetőszék és hordozható babaágy rendelkezésre áll igény szerint. Kisállatokat sajnos nem tudunk fogadni. Fonyód 11 kitünően kiépített fürdőhellyel büszkélkedhet. A fonyódi szabadstrandok gondozottak, családias jellegűek.



Látnivalók, nevezetességek a szálláshely közelében -Panoráma sétány -Várhegyi és Sipos-hegyi kilátó -Fonyódi kikötő -Fonyódi Múzeum -Kripta Villa -Fonyódi Piac -Balatonbogláron Kalandpark, Bobpálya, Gömbkilátó -A hajóállomásról vízitaxival 10 perc alatt Badacsonyban lehetünk. -A Sipos-hegyi kilátóból páramentes időben látható a Balaton teljes hosszában Keszthelytől Balatonkeneséig. -Fonyódtól 5km-re található a Buzsákhoz tartozó Csisztapuszta.Fürdőjében Csisztafürdőn ásványi anyagokban gazdag gyógyvíz és szauna várja a vendégeket egész évben.

Minden vendégünket szeretettel várjuk egy pihentető családi/baráti nyaralásra nyaralóházunkban.

Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: június 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
3 szoba, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA23059380


előzőkövetkező