Bogica Vendégház, 2 szoba 4 férőhely

Kedves Vendégeink. Vendégházunk Balatonboglár egyik legkedveltebb helyén -a boglári dombhoz, uszodához, és strandokhoz is közel- található. Aki szép, tiszta, otthonos helyre vágyik szabadságának eltöltésére, az nálunk jó helyen jár. A vendégház két szintes, amely 2 hálószobából, 2 fürdőszobából, nappaliból és gépesített, jól felszerelt konyhából áll.

A ház 4+2 fő számára biztosít kényelmet. A házhoz egy 50m2-es félig fedett terasz tartozik, ahol kialakítottunk egy kültéri nappalit és minikonyhát. A teraszon lehetőség van grillezésre, akár faszenes, akár elektromos formában is. Ingyenes Wi-fi szolgáltatás, 2 db nagyképernyős Tv és rádió biztosítja az otthoni szórakozást.

Aki szereti a virágokat, gyönyörködhet az előkertben. Parkolás a ház előtti magánparkolóban lehetséges, amely szintén ingyenes és biztonságos. A szomszédban uszoda és sportolási lehetőség van. A családbarát, nemfizetős Kodály strand tőlünk 6 perc sétával elérhető. (45o m) Étterem, pékség, élelmiszer-üzlet, gyógyszertár, benzinkút, kalandpark, bobpálya, Gömbkilátó mind pár perc sétával megközelíthető.

Szeretettel várjuk leendő Vendégeinket. Kérjük foglaltság esetén is érdeklődjön.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Légkondícionálás
2 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA22033115


előzőkövetkező