Balaton House, 4 szoba 10 férőhely

Tisztelt Vendégek. Balatonbogláron frekventált helyen 350 méterre a Balatontól kínáljuk családi nyaralónkat maximum 8 fő részére. A házban található 4 hálószoba 2 fürdőszoba az emeleten, 2 szobához erkély tartozik . A földszinten 1 hálószoba, 1 Fürdő szoba, külön WC, és egy tágas amerikai konyhás Nappali teljes felszereltséggel, 130 cm smart TV-vel.

A házhoz tartozik egy hátsó kert grill felszereléssel, bográccsal, illetve egy nagy fedett terasz 8 személyes asztallal és fotelokkal. Ingyenes gyors Internet(Wifi). Háziállat megengedett 2000 ft/éj A házhoz tartozik egy kocsibeálló 4 személy gépjármű részére. A ház légkondicionált az emeleten és a földszinten is melynek használata benne van a bérleti díjban.

A babákra is gondoltunk babaágyat, etetőszéket illetve babakocsit biztosítunk és mosógép is használható. A bérleti díj tartalmaz egy alapösszeget +IFA. A 18 év feletti vendégek IFA (Idegenforgalmi adó) fizetendő. A szállás lefoglalása 30% foglaló befizetésével válik véglegessé a fizetést banki számlára való utalással teheti meg.

Szépkártyás fizetést nem fogadunk el.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
Macska, kutya bevihető (fizetős)
4 szoba, 10 férőhely
NTAK azonosító: MA20006805


előzőkövetkező