BF Üdülőház, 20 szoba 60 férőhely

AZ ÁRVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK. Kérem törölközőt hozzanak magukkal, mert nem tudunk biztosítani. Kedves Vendégeink. Ezúton tájékoztatjuk, hogy a hatályos jogszabályok értelmében, a 2021.

szeptember 1-jétkövetően Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató érkeztetéskor, okmányolvasónkeresztül, a szálláshelykezelő szoftverében rögzíteni, majd egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítani köteles.

A rögzítendő adatok: születési családi és utónév; születés helye; születés ideje; vendég neme; állampolgárság; anyja születési családi és utóneve (ha az azonosító dokumentum tartalmazza); személyazonosító vagy útiokmány azonosító adatai; harmadik országbeli állampolgár esetében a vízum vagy tartózkodási engedély száma, a beutazás időpontja és helye.Az adatok rögzítéséhez a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő vendég (életkortól függetlenül) azazonosításra alkalmas személyi igazolványát, vezetői engedélyét vagy úti okmányát a szálláshely-szolgáltatónak bemutatja.

Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató aszálláshely-szolgáltatást megtagadja. Jogszabály felhatalmazása alapján a szálláshely-szolgáltatójogosult elkérni a vendég személyazonosító okmányát, a vendég pedig köteles azt bemutatni.Kérjük, utazását és érkezését a fentiekre tekintettel tervezze meg.Szíves együttműködését ezúton is köszönjük.

Csapatépítő, legény-és leánybúcsú szervezése esetén 50.000 Ft extra kauciót számolunk fel, melyet a házirend súlyos megszegése esetén( a többi kempingező nyugalmának, pihenésének folyamatos zavarása) nem áll módunkban visszaadni. Amennyiben nem érkezik legalább 3 panasz, úgy ezt az összeget távozáskor természetesen visszakapják.

A Badacsony Kemping a badacsonyi borvidék szívében, közvetlenül a Badacsony hegy lábánál és a tó partján helyezkedik el. Badacsony kikötője és rendezvénytere éttermekkel, borozókkal és egyéb szórakozási lehetőségekkel a kempingtől 500 méterre található. A környék számos programlehetőséget biztosít, ezek közé tartozik a sétahajózás, hegyi túrázás, boros pincék látogatása.

A természetvédelmi területen fekvő, gyönyörűen parkosított kemping és amely 10 db korszerű mobilházból, illetve sátorral, lakókocsival elfoglalható, ötféle méretű parcellákból áll, amikhez áramcsatlakozási lehetőség tartozik. Vendégeink számára zuhanyzó- és mosdókabinokból álló vizesblokk, babapelenkázó és jól felszerelt főző-, mosóhelyiség áll rendelkezésre.

Vendégeink pihenését és kikapcsolódását továbbá szauna, masszázsszolgáltatás, wi-fi, játszótér és sportolási lehetőségek (asztali tenisz, tollaslabda) biztosítják. A kempinghez tartozik továbbá egy élelmiszerbolt és egy bisztró.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Nyitvatartás: május 13. - szeptember 18.
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
Saját étterem
Kutya bevihető (fizetős)
20 szoba, 60 férőhely
NTAK azonosító: KE19008327


előzőkövetkező