Balaway Apartman, 1 apartman 4 férőhely

BalaWay szálláshelyünk klimatizált, vízparti, Balatonra panorámás terasszal, külön hálószobával és nappalival. A hálószobában egy franciaágy, a nappaliban pedig egy kihúzható kanapéágy plussz egy sarokülő garnitúra található. Internet, Tv (Disney+, HboMax, Netflix, SkyShowtime).

Az apartman egy hatalmas ősfás parti telken található, ami sorompóval, biztonsági őrökkel védett, üdülő komplexum része, ahol a vendégek két kültéri medencét (egy gyerek és felnőtt medence), gyerekjátszótér és közvetlen vízparti strand lejáratot is ingyenesen használhatják.

Wellness lehetőség is rendelkezésre áll a vendégeknek, az ár napi egyszeri időkorlát nélküli belépést tartalmaz, további belépés külön fizetős. Szálláshelyünk ingyenes reggeli lehetőséget biztosít a közelben található Lipóti Pékség és Kávézóban, a reggeli pontos részleteiről saját oldalunkon tájékozódhat.

Kitűnő étterem található telken belül, menü lehetőség is elérhető. Minden kedves vendégünknek egy órás naplemente vitorlázást nyújtunk ajándékba, minimum 3 napos foglalása mellé, ha az időjárás megengedi.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 4 férőhely
NTAK azonosító: EG23060738


előzőkövetkező