Tilcsy Apartman, 1 apartman 6 férőhely

A Balatonlelle vasútállomásától és a nyüzsgő főterétől mindössze 300 méterre fekvő szálláshely 2 db. LCD TV-vel ellátott, légkondicionált, vízhez közeli, saját parthasználattal. Közvetlen a Napfény strand mellett. 6 fős 3x2 személyes kényelmes fekvőhellyel (1 db.

franciaágy külön hálószobában TV is, a tágas nappali éjszakára ketté választható 1-1 2 személyes vadonatúj kényelmes fekvőhellyel.) Az apartmanban teljesen felszerelt amerikai konyha légkondicionált nappalival sík képernyős TV. A fürdőszoba káddal-zuhannyal, mosdóval és wc vel.

Az apartman tágas erkéllyel is rendelkezik műanyag asztallal és székekkel 6 fő részére, ruhaszárítási lehetőség is. Rendezett, parkosított szép környezet. Az apartmanhoz privát zárt parkoló is tartozik apartmanonként 1-1 db. 5 percen belül gyalogosan minden (bolt, bank, posta, étterem, mozi, vasút és busz állomás, gyógyszertár, stb...) elérhető ami a pihenéshez és a színvonalas kikapcsolódáshoz szükséges.

A Fővárosi Nagycirkusz egész nyáron Lellén vendégszerepel és mellette vidámpark is működik. Egész nyáron színvonalas programok két szabadtéri színpadon. Szezonban óriáskerék, gyermekkisvasút, légvár, ugrálóvár, városnéző gumikerekes kisvasút stb. Jó pihenést és jó szórakozást kíván a Tilcsy Apartman Balatonlelle, Köztársaság u. 11/116.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 1. - szeptember 30.
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA19015905


előzőkövetkező