Balatoni Panoráma Apartmanház, 3 apartman 16 férőhely

Ilyet még nem látott a Balaton északi partján Balatonalmádiban, erdő közepében, csendes, nyugodt, mesés zöldövezetben, a Balatontól, strandtól 200 m-re, új, modern, igényesen berendezett apartmanház csodálatos panorámával a Balatonra kiadó. Magas színvonalú kivitelezés varázslatos környezetben kulturált, igényes vendégek szálláshelye.

Az apartmanház különálló, egymástól teljesen elszeparált 60-70 m2-s apartmanokból áll. Minden apartmanból káprázatos kilátás nyilik a Balatonra. Csak zöldet és kéket lát, háztetők nélkül.Teljesen felszerelt konyhák (kerámia lapos tűzhely, sütő, mikró, hűtőszekrény, kenyérpirító, kávé és teafőző ).

Minden apartman nappalijában OKOS TV-k, hálószobákban LCD TV-k, ingyenes internetkapcsolat (WIFI ). Grillezéshez - bográcsozáshoz minden lehetséges eszközt biztositunk, még (tüzifát-faszenet) is . Az apartmanok terasz kapcsolatosak, napágyak, napernyők, kerti bútorok teszik még otthonosabbá a nyaralást.

A zárt, ápolt udvaron biztonságos autóparkolási lehetőség, automata kapuval ellátott, kamera és riasztórendszerrel védett épület. Amennyiben itt már nem kapna szállást, a szomszédos Balatoni Panoráma Vendégház áll rendelkezésre nagyobb baráti társaságnak is (12 főig) .

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Légkondícionálás
3 apartman, 16 férőhely
NTAK azonosító: EG20003072


előzőkövetkező