Káptalanfüred Apartman, 1 apartman 3 férőhely

Balatonalmádi káptalanfüredi része Alsóörs irányában található, dombos, tölgyfa erdős terület. Kifejezetten tágas érzetű a környék, nagyon nagy - jellemzően 1000 nm körüli - telkek vannak, sok ház nem is látszik az utcáról a hatalmas fák és bokrok miatt. Nagyon kellemes, különleges hely.

Ideális hosszabb-rövidebb nyaralásra egyaránt. Itt tényleg nyugalom van. Balatonalmádi központja, Balatonfüred, Veszprém, Tihany biciklivel is könnyen elérhető remek bicikli illetve kis forgalmú panoráma utakon. A kiadó házrész egy frissen (2019 nyár) és teljes körűen felújított nyaraló alsó szintje Káptalanfüreden 10-15 perc sétára a strandoktól és ugyanennyire a balatoni kék túra útvonalától.

Ideális 2 felnőtt és 2 gyerek vagy fiatal baráti társaság részére. Az apartman kertkapcsolatos (erdőkapcsolatos inkább) és még a legnagyobb kánikulában is kellemes hőmérsékletű. 1200 nm-es a telek, hatalmas tölgyfák alatt lehet hűsölni, pihenni, játszani, beszélgetni, bográcsozni, grillezni és a jó levegőn nagyokat aludni.

Nappal a madarak csicseregnek, este sünök matatnak az avarban. A ház hőszigetelt és norvég villanyradiátorokkal fűtött így egész évben használható. Érdemes a Balaton őszi, téli és tavaszi arcát is megismerni. Minden évszakban gyönyörű, személyes kedvencem az ősz - sokszor még októberben is lehet úszni és ilyenkor a legjobb biciklizni, kirándulni.

Egész évben szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
1 apartman, 3 férőhely
NTAK azonosító: MA20011281


előző