Balatoni Házikó, 2 szoba 4 férőhely

Balatonmáriafürdőn 2 szintes nyaralóház felső szintje kiadó. A HÁZ alsó szintjén senki nem lakik, az alsó szint privát nem bérelhető.Foglaláskor csak a vendégek tartózkodnak a házban. A ház az Ady utcában a központtól kb 600 m-re 1 utcányira a vízparttól -, a Vitorlás utcai ingyenes szabad strandtól 280 méterre vagyunk megtalálhatók.

Két külön bejáróval rendelkezik, két külön álló kiskapun - ami nagykapuvá nyitható - történik a bejárás. Az emeletre hátul, külső lépcsőn lehet feljutni.

A 2017 tavaszán felújított és folyamatosan karban tartott és fejlesztett nyaraló ház emeletét kínáljuk, ahol 2 db kétágyas szoba, 1 db fürdőszoba újításként rawak tuskabinnal, mosógéppel, velux ablakok árnyékoló rolettákkal lettek ellátva a még jobb kényelemért. 1 db külön WC, szobákból nyíló erkély asztallal, vadi új székekkel Dohányzásra alkalmassá téve, valamint egy közös amerikai konyhás nappali étkezővel, jól felszerelt konyhasarokkal 9 terítékes mosogatógéppel, várja vendégeinket.

Az emeleti rész díjmentes klímával rendelkezik. Nyaralóház emeleti része 1-4 fő részére kényelmes nyaralást biztosít. Igény esetén /+1-2 fő/ pótágyazható. Kis gyermekes családok részére biztosítunk etetőszéket, kiskádat, wc szűkítőt, fellépőt, kertben gyerekjátékok, homokozó található.

Az ár magában foglalja a teljes berendezés használatát bele értve a klíma és kerékpár használatát is. Továbbá az ár még tartalmazza az ágynemű, törölköző, hajszárító, kert, Kő grill használatát .

Van hintaágy, napozóágy autóbeálló, Legújabb 2021-ES LG 140 cm SMART TV youtoube, netflix stb /Magyar adások 12 db /, korlátlan gyors wifi teljes lefedettséggel ami a kertben is működik, hűtő, kerámia lapos tűzhely, elektromos sütő, mikró, kávéfőzők, vízforraló, kenyérpirító újításként forró levegő fritőz, kézi robotgép. Programajánló rossz idő esetére akár napi szintre .

A ház távfelügyeleti riasztóval védett. Tűzjelző van. Dohányozni szigorúan tilos az épületben. Balatonmáriafürdőn egy központi fizetős strand és 7 szabad strand várja a vendégeket. Nem szükséges autót használnia, hiszen pár perc sétával majdnem minden elérhető a központban.

Retró diszkó (kizárólag 25 év feletti belépéssel), fiataloknak külön diszkó, valamint különböző esti zenés programok várják az idelátogató vendégeket. Rossz idő esetén több meleg vizes fürdőt is tudunk ajánlani 20-30 km-es körzetben: Pld.: Hévíz, Zalakaros, stb. Kastély és Múzeumlátogatások Keszthelyen (Festetics Kastély, Balaton Múzeum, stb, .

FONTOS. 1 éjszakára nem fogadunk vendéget. Előszezonban és utószezonban minimum 2 éj foglalható . Főszezon csak szombat-tól szombatig 7 éjszaka foglalható. Többi napokon min 2- éj kiadó. Fontos Összel, télen és tavasszal is foglalható a ház mert van villany fűtés, még az ágyak is fűthetőek a 100 % kényelemért .

A villany fútésnek van plusz napi 1500.-ft díja október 15-től Április 1 -ig. Megjegyzés: Háziállat nem megengedett.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP
Nyitvatartás: május 15. - október 15.
Ingyenes légkondícionálás
2 szoba, 4 férőhely
NTAK azonosító: MA19015648


előzőkövetkező