Balaton Lakeside Residence, 1 apartman 6 férőhely

Vízparti apartman az egész családnak A Balaton Lakeside Residence Siófokon, közvetlenül az Aranyparton, elegáns környezetben, a Beszédes József sétányon található, kényelmes sétatávolságra a központi éttermektől, Óriáskeréktől. A négyemeletes apartmanépület gyönyörűen parkosított, saját zárt kerttel, parkolási lehetőséggel rendelkezik és csak egy kertkapu választja el a minden infrastruktúrával felszerelt szabadstrandtól.

Az apartmanház második emeletén elhelyezkedő, mintegy 90 m2-es, 3 hálószobás, nappali-étkezős, 2 fürdőszobás apartman 6 (+2) fő részére nyújt kényelmes elhelyezést egész évben. A nappali-étkező rész terasza a Balatonra nyíló lélegzetelállító panorámájával minden korosztály számára felejthetetlenné teszi az itt-tartózkodást.

A 2022-ben végrehajtott felújításnak és teljes bútorcserének köszönhetően az apartman elegáns, modern, ugyanakkor otthonos hangulatú. A tökéletesen felszerelt, gépesített konyha, mosó- és mosogatógép, légkondicionáló segíti a vendégeket, hogy a nyaralás alatt sem kell nélkülözniük az otthon megszokott kényelmét.

Fontos: A háziállatokat mi is szeretjük, de az apartmanban sajnos nincs lehetőség fogadásukra. Rendezvények, bulik, legény - és leánybúcsú nem tartható a szálláshelyen. Amennyiben igényes, kényelmes, otthonos helyen szeretne pihenni, látogasson el hozzánk, nem fog csalódni.

Várjuk szeretettel. - 3 hálószoba 6 személynek - Tágas nappali-étkező lélegzetelállító panorámával és terasszal a Balatonra - Összesen 3 terasz - 2 fürdőszoba - ingyenes WIFI - Légkondicionáló - Gépesített apartman: mosogatógép, mosógép, mikro, Nespresso kapszulás kávéfőző, kenyérpirító, 55-os 4K smart TV - Étkezéshez, főzéshez teljesen felszerelt konyha - Széf - Ingyenes parkolás zárt udvarban - Kertben főzési, grillezési lehetőség - Közvetlen strandkapcsolat

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Ingyenes légkondícionálás
1 apartman, 6 férőhely
NTAK azonosító: MA22038996


előzőkövetkező