Balatonakalifornia Apartman, 1 apartman 2 férőhely

Az apartman, a település új nyaraló övezetében található, egy 2014-ben épült családi házban. Külön bejárattal rendelkezik. Az apartman hideg meleg vízzel ellátott, radiátorok által téliesített. Az apartman területén TILOS A DOHÁNYZÁS. A bejárati ajtón belépve a világos járólappal burkolt előszobába érkezünk, a falon teljes alakú tükör, valamint az ajtón 4 db.

fogas szolgálja a kabátok, esernyők elhelyezését. Az előszobából a szobába jutunk. A szoba felszereltsége: egy nagy méretű francia-ágy (190x200 cm) 2 személy részére. A francia-ágy Dormeo márkájú ágybetétes matracokkal, fedőmatracokkal, ágytakarókkal, nyári-téli paplanokkal, nagy és kis fejpárnákkal, lepedőkkel és ágynemű huzatokkal, plédekkel van 2 fő részére felszerelve.

Az ágyak mellett éjjeliszekrények, azon olvasó lámpák találhatóak. A polcos és akasztós ruhás szekrényben található a bérelhető széf, valamint a bőrönd tartó polc. A szekrény mellett, a francia-ágyal szemben található a TV állvány, amin nagy képernyős televízió, és a 8 csatornás Mindig Tv vevő szett, távkapcsolókkal ellátva.

A polcokon található a bérelhető VHS videó magnó, és CD lejátszó (filmek VHS és DVD formátumban kölcsönözhetőek használati díj ellenében). A szobában található még egy kisméretű üvegasztal, és egy gördíthető öltöző szék. A falikarok és a mennyezetlámpa hangulatos világítást biztosít a szobának.

A szoba ablakán lévő függöny előtt szalag függöny látja el az árnyékolást. Az ablak teljes külső felületére szúnyogháló van felszerelve. A szoba laminált parkettájú, közlekedő szőnyegekkel ellátott. A szoba falát nagyméretű kép díszíti. A szobából a közlekedőbe jutunk.

A helyiségben 4 fiókos fésülködő szekrény található, valamint fésülködő tükör és egy falikép. A közlekedő bal oldali ajtajából nyílik a fürdőszoba. A fürdőszobában található egyszemélyes mosdó, mosdószekrénnyel, és a WC, valamint a nagy méretű tusoló fülke. A fürdőszoba felszereltsége: törülköző szárítós radiátor, törülköző tartókon kézi és fürdőtörülközők (törülközők csak fürdőszobai használatra).

A mosdó fölött nagyméretű tükör található, külön világítással. A kényelmes tusoló kabint tusoló függöny teszi zárhatóvá. A mosdón és fölötte fogkefe tartó, fogmosó pohár, szappantartó, kézfertőtlenítő található. A járólapra fürdőszobai kilépő szőnyegek vannak leterítve.

A közlekedő végéből nyílik a konyha. Az IKEA konyhaszekrény alsó szekrényeiben rozsdamentes üvegfedelű főzőedények (lábasok fazekak, serpenyő, tésztaszűrő), evőkészlet, szedőkanál, fakanál található, különböző könnyen mozgatható fiókokban. A nagyméretű munkapultban beépített hideg meleg vizes mosogató van.

A munkapulton, vízforraló és 4 személyes kávéfőző található. Itt helyezkedik el a 2 kerámialapos mobil főzőlap is. A felső konyhaszekrényekben levese tál, tányérok, poharak találhatók A szagelszívást páraelszívó biztosítja. A konyhában nagy méretű hűtő és fagyasztó szekrény, valamint mikrohullámú sütő, fiókos szekrény, kihajtható étkezőasztal, két szék, mobil ruhaszárító található.

A konyhát falióra és falikép díszíti. A mennyezeti világítás fényerejét egyénileg lehet szabályozni. Az apartmanhoz külön használatú terasz van rendelve, melyről nagy panorámájú kilátás nyílik a Balatonra, és az ingatlan kertjére, valamint a Szőlőhegyre. A teraszon kényelmesen elfér, a kültéri asztal karosszékeivel együtt.

A kerti terasz is igénybe vehető. Annak székei, asztala, kerti padja, párnái szolgálják a vendégek kényelmét. Gépkocsik parkolása a családi ház előtt történik, több kamerás figyelő rendszer felügyeletével. Kerékpár, roller tárolására alkalmas zárható helyet nem tudunk biztosítani.

A település fizetős strandja, 450 méterre található az ingatlantól, ahol Balatonakali Önkormányzata fizetés mentes parkolási lehetőséget biztosít. A strand több mint egy évtizede a kék zászló minősítéssel rendelkezik. A családi háztól 450 méterre, a falu központjában, minden igényt kielégítő bevásárló-üzlet és kiváló étterem, cukrászda-kávézó biztosítja az üdülni vágyók ellátását szabad parkolási lehetőséggel.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
1 apartman, 2 férőhely
NTAK azonosító: MA23068464


előzőkövetkező