Balaton Panzió, 14 szoba 40 férőhely

Szeretettel várja Önöket a Magyar Tenger nyári fővárosában, Siófok legszebb részén - az Aranyparton - fekvő családias hangulatú Panzió, amely a szabad strandtól 150 m-re, csendes, nyugodt helyen, a Szent László utcában, egy gyönyörű, virágos parkban található. 4 db franciaágyas szoba, 3 db kétágyas szoba, 4 db háromágyas szoba, 1 db négyágyas szoba, 1 db Összenyitott családi négyágyas szoba (2 db franciaágyas, teljesen szeparált szoba közös fürdőszobával a kétlégterű lakóegységen belül), és egy 70 m2-es apartman szolgálja a pihenni, kikapcsolódni vágyók kényelmét.

MINDEN SZOBA tusoló/WC-vel, mosdókagylóval, hűtőszekrénnyel, színes kábel tv-vel, WI-FI-vel felszerelt. Az épület emeleti részén egy nagy - közös használatú - balkon található. Fontos. A kisadózó vállalkozások adózásának új szabályrendszere szerint a panzió személyzete számlát csak és kizárólag természetes személy nevére tud kiállítani.

Ingyenes parkolási lehetőség zárt, védett helyen. Egy fenyőfák ölelte külön épületben egy konyha étkezőhelyiséggel található, ahol az igény szerint megrendelt reggeli szervírozásra kerül. A gyönyörű, ápolt parkban napernyők, hintaágyak, kerti bútorok és egy kisebb medence szolgálja a vendégek kényelmét.

Grillezési lehetőség van. Homokozó, gyermekhinták, mászóka szolgálják a gyermekek tartalmas időtöltését. A panzió már fekvésénél, pazar környezeténél fogva is ideális helyet nyújt a pihenésre, ugyanakkor gyakorlatilag minden szolgáltatás megtalálható a közelben (300-400 m-en belül).

Minden időben szívesen állunk rendelkezésükre.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, K&H, MBH
Nyitvatartás: május 17. - szeptember 14.
Wellness szolgáltatások
Macska, kutya bevihető (fizetős)
14 szoba, 40 férőhely
NTAK azonosító: PA22032334


előzőkövetkező