Balaton Apartman, 3 apartman 12 férőhely

INGYENES WELLNESS HASZNÁLAT . Az apartman 2 - 4 - 6 fő részére kiadó. (pótágyazható) A Balaton Wellness Apartmanban egész évben várjuk kedves vendégeinket. Az apartman a Balaton fővárosában, Siófok egyik legszebb részén - az Aranyparton - idegenforgalmilag legfrekventáltabb negyedében 100 méterre a Balatontól helyezkedik el.

A siófoki nagy strand, a Petőfi sétány, a Plázs, a hajóállomás és a siófoki centrum 5 percnyi sétára található az apartmantól. Az apartmanház földszintjén 300m2 –en található a wellness részleg, amit vendégeink ingyenesen használhatnak, jakkuzzi, szauna, 15m hosszú fűtött úszó medence .

Az apartmanhoz saját zárt parkoló tartozik. A WI-FI és a parkolás is ingyenes (apartmanonként 1 db autónak.)Ha több autóval érkeznek a közelben van őrzött zárt fizetős parkoló. Ajándékba 10 % -os éttermi kedvezményes kártyát adunk vendégeinknek . Az apartman leírása: Az apartman 50 nm -es 2-3 szobás, 2- 4- 6 fő elhelyezésére alkalmas, (1db amerikai konyhás nappali, 1 vagy 2 hálószoba, 1 db fürdőszoba ).

Jól felszerelt amerikai konyhás nappali étkezővel (kerámialapos tűzhely, nagy hűtőszekrény, mikró, tea- kávéfőző, kotyogós kávéfőző, vízforraló, kenyérpirító, edények és konyhai kiegészítők, vasaló, hajszárító stb. ), 2 db franciaággyal, kábel TV, DVD-vel . Kényelmes ágyak biztosítják a pihenést.

Hálószoba 1 db franciaággyal, fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel, valamint az apartmanhoz tartozik egy erkély vagy terasz kerti bútorral. Az apartman klimatizált. Télen fűthető (központi fűtés) . A vendég saját maga tudja szabályozni a klímát és a fűtést . Az ágyneműt ingyenesen biztosítjuk, törölközőt kérném hogy hozzanak maguknak.

Redőny és szúnyogháló van mindenhol. A földszinti , közvetlen kertkapcsolatos apartmanunk 3 szobás, /2 hálószoba franciaággyal, 1 amerikai konyhás nappai 2 személyes kinyithatós ággyal, fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel /, 1 db ingyenes parkolóval.

Az első emeleti nagy erkélyes apartmanunk 2 szobás /1 hálószoba franciaággyal, 1 amerikai konyhás nappali 1 franciaággyal és egy 2 személyes kinyithatós ággyal, fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel /, 1 db ingyenes parkolóval. Itt a nappali is külön ajtóval van leválasztva, így teljesen külön 2 hálótérben lehet aludni.

Ellátás: Az étkezés önellátással történik. A közelben számos élelmiszerbolt, étterem és büfé található. Menüs étkezésre is van lehetőség a közelben, kedvezményes áron. Bababarát szállás: hordozható gyerekágyat, etetőszéket, babafürdető kádat kérésre biztosítunk.

Programok: Számos programlehetőség van a közelben: Beach Club, Petőfi sétány, szórakozóhelyek, Jókai park (játszóterek), Szabadtéri színpad, koncertek, mozi, kulturális programok, rendezvények (pl.

Halfesztivál), Galerius fürdő, teniszpályák, sétahajózás, horgászati lehetőség, lovaglás, Bob, Zamárdi kalandpark, , kirándulási és túrázási lehetőség a környező hegyekbe, Füred, Tihany, Badacsony stb., nevezetesebb helyek meglátogatása, kilátók felkeresése stb. Nagyon szívesen segítünk a programok megszervezésében .

A főszezon július 5-augusztus 20-ig tart. A klíma használat főszezonban díjmentes.. Elő és utószezonban ha igénylik, felárat kell érte fizetni / 1.500.-Ft/nap/. Külön fizetendő az idegenforgalmi adó, 18-év felett 400, -Ft/ fő/éj. A wellness részlegünk minden nap reggel 9 órától 22 óráig van nyitva, amit vendégeink korlátlanul, ingyenesen használhatnak.

Sikeres foglalás esetén kérem vegye fel a kapcsolatot a szállásadóval az érkezés várható időpontjának egyeztetése céljából, mivel a szállásadó nem a szálláshelyen lakik. Mindenkit szeretettel várunk.

Ingyenes parkolás
Ingyenes WIFI
Wellness szolgáltatások
Ingyenes légkondícionálás
3 apartman, 12 férőhely
NTAK azonosító: MA22031548


előzőkövetkező